Okozhat az alábbi dolog komoly szorongásos zavarokat, pánikrohamokat, depressziót és egyebeket?
Figyelt kérdés
Kb 9hónapja megoldatlan a problémám. Lehet, hogy apróságnak hangzik, de úgy érzem ez borított ki. A volt páromnál maradt elég sok személyes holmim, mindhez nagyon ragaszkodok, nem nagy értékek, csak nekem fontosak. 9 hónapja folyamatosan próbálkozok, a családtagokkal "jó" a viszonyom, rajtuk keresztül próbálom visszaszerezni a dolgaimat. A volt párommal nem lehet beszélni és nem is akarok vele. Mondjuk a család se valami segítőkész, de azért egypár dolgot már előkerítettek nekem, de még mindig nem mindent. Hogy miért nem megyek én elhozni a cuccokat? Nem tudok lelkileg visszamenni, mert otthagytam az állataimat, macskák, ők már elfelejtettek engem, de én őket nem és nem bírnám őket újra látni. Többen mondták, hogy felejtsem el amik ott vannak, mert úgyse kapom vissza, de én nem adom fel! Nem a volt kapcsolatomhoz ragaszkodok, van új, ami szerencsére nagyon jó, csak ezek a tárgyak hiányoznak. Lehetséges, hogy ettől a megoldatlan problémától szorongok ennyire? Rémálmaim is vannak, hogy odamegyek és keresem a cuccaimat, de nincsenek meg. Úgy érzek sokszor, ha a kezemben vannak, megszűnik minden bajom egy csapásra. Remélem ha végre meglesznek, tényleg megoldódik minden.2010. nov. 19. 15:11
11/12 anonim válasza:
Az ilyen húzott-halasztott, hosszadalmasan fennálló problémáknál semmi sem károsabb a lelki egészségre. Így vagy úgy le kellene zárni a témát minél előbb, nagy megkönnyebbülés lenne.
12/12 anonim válasza:
Nem kell csak egy jó kineziológus és az tuti segíteni fog!!! Nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!