Okozhat az alábbi dolog komoly szorongásos zavarokat, pánikrohamokat, depressziót és egyebeket?
Köszi, tudom, mások is ezt javasolják, de nem megy :( Még nem adtam fel!
Másik dolog: Miért nem hoztam el a dolgaimat az elköltözéskor, ha annyira fontosak voltak?
Mert 2 hétre hazamentem (hazaküldött), hogy tartsunk szünetet, aztán közölte, hogy nem kell visszamennem. Megbeszéltük, hogy ő összepakol, adtam pontos listát, de kb a fele holmimat küldte el. Ezek után ahogy kirakott nem volt erőm, hogy magam pakoljak össze.
Egyébként,ha nem olyan értékesek azok a holmik,talán jobb lenne,ha hagynád a francba őket és csak a cicáid próbálnád esetleg máshol elhelyezni.
A pszichiátria nem jó,ott csak gyógyszerrel tömnek.jó,lehet,hogy az is segít néha,de többet érnél egy jó pszichológussal ,aki meghallgatna és jó tanácsokat adna,ilyet próbálj keresni.És próbálj minél kevesebbet rágódni a múlton,az nagyon rossz!
Köszi a válaszokat.
Még megpróbálkozok egy-két hívással a szülők felé, egy házban laknak, csak más szinten, de már 9 hónapja küszködök, csak tényleg az a baj, hogy nem tudok bemenni a lakásba mert le van zárva, a szülők is csak akkor tudnak ha ott van a fiuk...és az egész család kétszínű, mindenki utál mindenkit és hazudoznak, mondták szüleim is, hogy csak hazudják, hogy már össze vannak rakva a cuccok.
Az is érdekes még, hogy az álmaimban az új bnő is megjelenik, akit figyelmeztetek, hogy milyen a volt barátom, szociopata...a szociopatás kérdésnél én írtam pár hozzászólást.
Ha megint nem érnek semmit a hívásaim, kitalálok valamit, betöröm az ajtót vagy nem tudom, már ez is megfordult a fejemben, csak az a szociopata gépén van egy pár olyan kép, amit nem szeretnék, ha nyilvánosság elé kerülne, nem durva képek, de azért mégis... Tőle minden kitelik, ezért is rettegek, hogy vmi komoly lépést tegyek.
A cicákat nevelik a szülők, nem a legmegfelelőbb környezet, de a macskák végülis jól érzik magukat, esznek, döglenek, kinti-benti macskák, panelban lakok, de gondoltam, ha családi költözök, ellopom őket, de nem tudom,Lehet, hogy csekélységnek hangzik, de az egész tavaszi lakásderokációm ott van, amiket évekig gyűjtögettem, idén húsvétkor nem is raktam ki semmit semmi húsvéti cuccot, most vmivel jobb, mert a karácsonyiak megvannak, elég korán kiraktam már őket :) lehet, hogy fura, de nekem ezek sokat számítanak.
A macskák elvesztését viszonylag hamar megemésztettem, mert egyszer visszamentem és nem is foglalkoztak velem :(
Sajnos kellett a gyógyszer, szerencsére azóta jobban is vagyok, csak már tudjam lezárni ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!