Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Lehetne egy oldalt csinálni, vagy esetleg ezen az oldalon belül megoldani, hogy az elmagányosodott emberek barátokat találjanak. Sokszor olvasni, hogy nincsenek barátaim, az iskolában kiközösítettek stb. Olyan embereket keresni, akiknek hasonló az érdeklődési körük, össze lehetne ismerkedni vhol.

Próbálkoztam barátokat keresni cseten, de csak ez ellenkező neműek jelentkeztek, aki meg ugyanolyan nemű volt, az meg mást akart :S

Van párkapcsolatom, de rájöttem, hogy barátok is kellenek, és elég nehéz szerezni, főleg ha az ember be van gubózva otthon, nehezen ismerkedik, barátkozik élőben.

Lehet, hogy attól csavarodok be szép lassan, hogy nincsenek barátaim, pánikbetegség, depresszió és hasonló szép dolgok. Szerintem másoknak is ez lehet a baja.

2010. nov. 16. 14:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy itt nem az ellenkező nemű emberkék kattanának rád?
2010. nov. 16. 14:17
 2/14 anonim ***** válasza:
rengeteg beszélgetős fórum van a neten
2010. nov. 16. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia. Engem érdekel a dolog. Én is szeretnék barátkozni. Nemtudom te hány éves vagy, és nő vagy férfi? Nekem is van párkapcsolatom, de barátok nem nagyon. Engem érdekel a dolog!
2010. nov. 16. 14:20
 4/14 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, hogy vannak beszélgetős fórumok, esetleg írhatnál nekem egy pár címet. De arra gondolok főként, hogy az ilyen mentális betegeskedő emberek egy hasonló barátot találjanak, akivel megértik egymás problémáit, mert pl egy teljesen egészséges baráttal nem tudod megbeszélni az ilyen dolgokat, márpedig az jó, ha vkivel meg tudod osztani, aki érti is miről beszélsz.

Én 24 éves nő vagyok, baranya.

2010. nov. 16. 14:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Pont az lenne a dolog lényege, hogy kép nélkül, mert a barátságnál nem az számít, hanem a hasonló gondolkodás. Társkereső olalból rengeteg van, barátkozósat nem ismerek.
2010. nov. 16. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
14:20-as válaszoló vagyok. Én is nő vagyok, 19 éves. Mint mondtam érdekel a dolog. Szeretnék valakivel beszélgetni, mindenről.
2010. nov. 16. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Ismét én :) Nekem is vannak problémáim, de ezt nem itt szeretném leírni, koromhoz képest érett gondolkodásom van, tehát nem vagyok az a tipikus tizenéves.
2010. nov. 16. 14:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Pár embert már felvettem msnre, mind távol laknak, tehát csak "netes" barátok, de beszélgetni jó velük. Te merre laksz? megyét lehet írni, konkrétabban én se akarok:)
2010. nov. 16. 14:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Zalában lakom, én csak neten szeretnék beszélgetni, tényleg csak eszmecsere meg valakivel megbeszélni a dolgokat.
2010. nov. 16. 14:45
 10/14 A kérdező kommentje:
írj privátot, add meg msn címed, már csomó emberke van, akivel így beszélek, de szakítok rád is időt, ha gondolod :) Meg már barátomat is zavarja, hogy folyton a neten lógok :S De beszélgethetünk, este lépek fel, most is épp dolgoznom kéne :)
2010. nov. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!