Pánikbeteg vagyok! Hogy tudnám legyűrni ezt a betegséget pszihológus és antidepi nélkül?
Ne akarj addig eljutni, ameddig nekem sikerült...
6 éve lettem pánikbeteg, ezután kialakult bipoláris depresszióm, mára pedig már agorafóbiám is lett. Mindezt annak köszönhetem, hogy segg voltam, nem foglalkoztam vele és vártam, hogy elmúlik.
6 év alatt sok orvosnál voltam, kórházban is feküdtem 2 hétig és voltak jó időszakok, amikor ki tudtam mozdulni a lakásból, tudtam közlekedni, dolgozni.
Ma már ez nincs, mert elhagytam a gyógyszereim. Életem abból áll, hogy kényszeresen takarítok, olvasok, netezek, tévézek és néha jól berúgok. Házból csak hátra merek kimenni józanon, mert elől találkozhatok a szomszédokkal, amitől szintén rettegek már.
Néha előfordul, hogy a Tescóba elmegyek, de úgy, hogy 2-3 óra rákészülés, 2 szem 0.5-ös Rivotril és 4 sör.
Ugye ez elrettentő? Szerintem nem szeretnél így élni... Szerezz egy jó terapeutát és szedd a gyógyszereket. Rivotril jobb, mint a Xanax, mert nem álmosít, kedélyjavítónak meg Paroxat, esetleg Rexetin. Én ezzel a kombóval tudtam rendesen működni, de ez egyénenként változó. Mellékhatások pedig többnyire csak az első pár hétben jelentkeznek, míg beépül a gyógyszer.
Én is már bejelentkeztem az orvosomhoz, újra felvenni a kezelést, mert már nem bírnám sokáig.
Szia,én is pánibeteg vagyok,az enyém már nagyon súlyos...több féle gyógyszert szedtem(Remotiv extrával kezdtem,sedatif pc,frontin...),de ami igazán használt szerintem az a Rexetin.Azt szerintem nyugodtan szedheted,nekem nem lett tőle semmi bajom,és tényleg használ is.Menj el a háziorvosdhoz és írasd fel szerintem!Sajnos ez a betegség olyan,hogy csak gyógyszerrel lehet kigyógyulni belőle (már ha tényleg ekkora a gond).Gondolom észrevetted mrá te is,hogy azért valami csak kiváltja.Pl ha tömegközlekedéssel utazol,vagy ha teljesítménykényszer vagy nagy teher van rajtad,esetleg bezárnak valahova és úgyérzhed nem tudsz kijutni...akármi.Ezt te magad tudod.A éegfontosabb amúgy,hogy beszélj róla,ne szégyeld!Rengeteg ember küzd vele a mai világban!:)
Sok szerencsét,szorítok nagyon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!