Pánikbeteg vagyok! Hogy tudnám legyűrni ezt a betegséget pszihológus és antidepi nélkül?
Bocsi de ez engem is érdekelne,rajtam mostanában jött ki:-(
Meg kell próbálni nem gondolni rá ,ilyesmi.
Nekem a pszichiáter tudott segíteni. Mondjuk a legtöbbet azzal, hogy azt mondta, amikor szédülni kezdek, a világért se próbálkozzak a lassú, mély légzéssel, próbáljam csak a normál ritmusban venni a levegőt, mert pont a fordítottját érem el annak, amit szeretnék.
Próbálkozhatsz egyébként kineziológussal, ha hiszel az ilyesmiben, van akinek segít.
Voltam már pszihológusnál is és pszihiáternél is. Az utóbbi írt is fel antidepit de nem mertem elkezdeni szedni :S /A betegtájékoztatót elolvasva kissé riasztó volt a gyógyszer/
Van, mikor teljesen jól érzem magam, de 1x csak elkap semmiféle előzmény nélkül és már teljesen kikészülök tőle :S Ki fogok ebből valaha gyógyulni?!?!
Hát azért ez nem olyan egyszerű, hogy ne gondoljon rá, meg mindjárt elmúlik...
Nekem olyan halálfélelmem volt régebben, minden alkalommal azt hittem, kész, vége, meghalok. Nekem a szívem kezdett fájni, szorított, elzsibbadt a karom, aztán már a fél testem is, a lábamtól az orromig.
Nagyon félelmetes és nagyon hosszú idő, amíg az ember abban a helyzetben is meg tudja magával értetni, hogy semmi baj, el fog múlni, hiába érzi azt, hogy meghal, nem fog. Nekem 2 évbe telt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!