Mintha kavarogna a fejemben a vér vagy az agyvíz mióta szedem. Valaki sejti miért?
Figyelt kérdés
Diazepám (seduxent) szedek már vagy 2 hete. Epilepszia gyanúja miatt kaptam, voltam EEG-én de negatív lett! Így mást nem kaptam. Viszont mióta szedem szűnni nem akaró ásítozás és meglassultság van rajtam alszok sokat és levert vagyok. Kihat az egész napomra és ha nem veszem be már hányingert ézek és késztetést arra hogy vegyem be. Mi a bajom akkor? Mitől van ez? A fejemben is kavargást érzek és fáj is néha kicsit. Egyébként fiatal vagyok 24 éves.2010. nov. 13. 18:18
11/11 anonim válasza:
olvasom, hogy félsz, hogy visszajön az eredeti dolog. A mellékhatások néha kellemetlenebbek, mint maga a betegség, sajnos túl kell élni, de ha ennyire zavar, kérhetsz másik gyógyszert, nálam is volt, hogy halucináltam az egyiktől, abból én se akartam többet bevenni, van egy határ, amit el viselek, de a halucinálás már sok volt. Mielőbb keress fel egy másik orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!