Mintha kavarogna a fejemben a vér vagy az agyvíz mióta
szedem. Valaki sejti miért?
1/11 A kérdező kommentje:
ja és zúg a fülem meg a fejem nagyon!
Seduxen-t szedni epilepszia gyanúra barokkos túlzás volt a gyógyszer felíró orvos részéről. A Seduxen nagyon erős nyugtató, csak nagyon indokolt estben lehet folyamatosan szedni, ráadásul hozzá is lehet szokni igen gyorsan.
Én a helyedben azonnal másik orvost keresnék!!!!
2010. nov. 13. 18:46
3/11 A kérdező kommentje:
miért? nem jó az epilepsziára?
4/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval!
Ha negatív lett az EEG az epilepszia gyanúra,
és erre nem tudott mást kitalálni az orvosod,
mint a seduxent,akkor azonnal menj egy igazi
orvoshoz, mert az nem az. A lassultság, levertség
teljesen normális reakció a diazepamra. A hozzá-
szokás is. Csak az orvosod nem az!
2010. nov. 13. 21:02
5/11 A kérdező kommentje:
nost provokatív EEG is volt nekem szembe villogtatás meg erőltetett légzés de negatív mindenhogy...
nekem volt kis eltérés az EEG-mben mégsem kaptam semmit, nemhogy SEDUXEN-t amire úgy rászoksz mint a pinty.
2010. nov. 13. 22:12
Kedves kérdező!
A szakorvos által felírt gyógyszert a "gyakorikérdések.hu" "orvosai" nem írhatják felül. Visszamehetsz az eredeti orvosodhoz, ha olyan tünetet észlelsz magadon, ami nagyon kellemetlen, és megkéred, hogy adjon más gyógyszert. Vagy valóban elmehetsz egy másik szakorvoshoz is, de én nem javasolnám. Minden orvosságnak vannak mellékhatásai, amit sajnos el kell viselnünk, a gyógyulás érdekében.
2010. nov. 13. 23:06
2 hete szeded, akkor még simán lehetnek a mellékhatások miatt. Szerintem is inkább az orvosra hallgass, biztos érti a dolgát, persze van olyan orvos is, aki hibázik, de azért bízzunk bennük, és ne az itteni okoskodókra és előítéletesekre hallgassunk, mert én is kapok sokszor olyan választ, hogyha rájuk hallgatok, nem veszem be a gyógyszert, és már öngyilkos lettem volna, mert a gyógyszer drog, visszafordíthatatlan mellékhatások, rászoksz, nem tudsz leszokni, és a hasonló rémtörténetek.
2010. nov. 14. 16:50
9/11 A kérdező kommentje:
abba hagytam pedig most 2 napja mióta kérdeztem és jobban is érzem magam ha hiszitek ha nem. azóta már nem kavarog a fejem és nem is vagyok levert annyira jobban pörög az agyam is. de a rosszullétek amik a gyanút keltették félek, hogy visszatérnek. másik orvost keresek a héten majd. köszi.
Ha most jobban vagy, akkor az a legfontosabb. Akkor lehet, hogy most az a ritka eset állt fent, hogy tényleg az orvos hibázott. Csak sokan annyira megijednek a mellékhatásoktól, hogy leteszik a gyógyszert és rosszabbul lesznek. De örülök, ha nálad ez másképp van. További jobbulást!
2010. nov. 15. 12:20
Kapcsolódó kérdések: