Normális vagyok szerintetek, vagy van egy kis gond a fejemben? :D
Szeretem a zombis filmeket, játékokat, könyveket, stb.....
Ez még nem is lenne baj.
Viszont néha az jut eszembe hogy mi lenne ha hirtelen kitörne egy zombi apokalipszis akkor mit használhatnék fegyverül és elkezdem próbálgatni a baltát, fejszét, kalapácsot, vasvillát (faluban élek).
Néha még magamban is beszélek. :D
15/F
nyugi nincsen bajos.
Én rendszeresen magamban beszélek ami a gyerekkoromban való sok őrült mesefilmből szátmazik.A gonoszok mindig magukban mondták ki hogy mit akarnak csinálni és mindig dörzsölték a tenyerüket.
NA azóta is utánzom őket.
Ahhoz képest te kismiska vagy és kisebb ráfogással az egész környezetem normálisnak tart ,úgy ahogy.
Gyerekkoromban én is komplett harcokat lefojtattam az ágyterítőn cowboyokkal és indiánokkal- puffogtam lőttem, igazi csata volt- ehhez képest a tiéd smafu :D
Nincs olyan nagy problémád! :D
Esetleg nem kellene annyi zombis filmet nézned, és/ vagy tudatosítani magadban, hogy színészek kreálják , vagy filmtrükkök és akkor ne éled annyira bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!