Súlyos családi tragédia miatt nem tudok egy éve aludni. Kaptam már sok gyógyszert,de sajnos már ez sem hat. Próbáltam letenni,de igazából stresszelek,szorongok stb meg ha nem alszok (van ilyen),akkor nem tudok koncentrálni és ideges vagyok stb. 0,5 mg-osat szedek most,annak is a felét és Melatonint,de volt,mikor 2-őt vettem be belőle,nehezen jutottam el idáig. A családi probléma azota sem múlt el és így az alvásom sem jobb. Valaki tipp?
Ha elfogy ne vegyél helyette. Én így szoktam le a dohányzásról több mint 20 éve. Természetesen akaraterő is kell.
ápr. 2. 14:37
2/9 anonim válasza:
A dohanyzasnak ehhez semmi koze. En is szedtem frontint terapiaszeruen, amikor felhagytam vele akkor kb hetente feleztem a dozist, vegul a 0.25-osbol feleket vettem be reggel, aztan mar csak neha, aztan mar neha sem. Neked gondolom ugyanez kene csak este.
ápr. 2. 15:05
3/9 anonim válasza:
Ennek köze nincs a dohányzáshoz.
A családi tragédia miatt jársz pszichológushoz? Fontos lenne. A Frontint pedig fokozatosan szabad letenni. Minden nap egy kicsivel kevesebbet vegyél be, én így tettem le a Xanaxot 1,5 hónap alatt komolyabb elvonási tünetek nélkül.
ápr. 2. 15:46
4/9 anonim válasza:
Pont olyan mint a dohányzás vagy a pia. Abba kell hagyni és ennyi.
ápr. 2. 18:30
5/9 anonim válasza:
Hozzá nem értők minek válaszolnak???
ápr. 2. 18:38
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es,ha te szedtél ilyet,akkor szerintem tudnád,hogy borzasztóan nehéz leszokni róla. Nem jó az alvásminőségem még mindig,sőt megint egyre rosszabb,de nem tudok koncentrálni,felejtek stb és emiatt is szeretném letenni. Október vége óta szedem. Volt mikor kettessével,utána nagy nehezen csökkentettem 1-re,most járok félnél. Így is az egész napom rámegy erre,mert olyan hulla fáradt vagyok a rossz és kevés alvás miatt,vagy van amikor az 1-2 órás alvás miatt,hogy a gyakszin (bölcsődében) nem tudok úgy figyelni és az érettségire való felkészülést is nehezíti. Azelőtt is szedtem 2 fajta altatót,de azok kevés ideig váltak be nagy dózisban.
ápr. 2. 18:43
7/9 anonim válasza:
Az a 0.25 nagyon minimális adag. Szerintem nem ez a probléma hanem a gyász(?)feldolgozás. Pszichológushoz jársz?
ápr. 3. 03:35
8/9 anonim válasza:
"A családi probléma azota sem múlt el" - Ez itt a nagy baj. Van, ami rajtad múlik? Mit tehetsz az ügyben?
ápr. 3. 09:16
9/9 anonim válasza:
6-os.
Nem igazán értelem. Abbahagyod a nyugtatót és nem ellenkező hatást kapsz?
Én mikor abbahagytam akkor alig bírtam elaludni. Te meg fáradt vagy mikor nem szedsz nyugtatót?
Amúgy válaszolva a kérdésedre: DE, szedtem én is.
1-2 hétig úgy aludtam, hogy este 3-4 órát és volt vagy 2 óra mire kicsit elaludtam. Du. meg ahogy sikerült. 1-2 órát kb. 2-3 naponta.
Utána 1 húnapig nyugtató/ altató gyógyteát ittam.
Mikor abbahagytam a gyógyzsert kb. onnantól 2 hónap volt mikor már jól voltam.
Abba lehet hagyni és nem is mondtam, hogy könnyű, de el kell határozni és abba kell hagyni. Ennyi. Sőt, nem is hogy ennyi, hanem nincs más lehetőség!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!