Hogyan tudjak leszokni a frontinról?
Reggel: 1mg-os Xanax Srt szedek be és 3 0,5-ös frontint
Kb délben: 2db 0,5-öst(tehát 1mgot)
Délután: 4db 0,5-öst
Este szintén 4db 0,5-öst plusz 1mg xanax srt.
Próbáltam leszokni,de nem tudok. Pszichiáterem addiktológiát javasolt,de nem tudok ennyi időre kiesni plusz,ha megtudják hol voltam úgyis kirúgnak. Pszichológusom meg azt mondta ez nem sok meg amúgyis azt csinálok amit akarok vannak rosszabb helyzetben lévő páciensei is. Nem tudom mit tegyek...Tudom akarat erő,de valahogy az nekem nincs. Szorongásra szedtem eredetileg,de már inkább az érzelmeim elnyomására használom. Tud valaki valamilyen bátorító/motiváló dolgot mondani nekem? Senki nincs aki egy jó szót is szólna hozzám/Segítene.
24/L
Igen, az előző válaszolóval értek egyet. Nem tudom, hogy próbáltál lejönni róla, de ha hirtelen, azt nem szabad és nem is tudnál. Hetente, vagy ha úgy is túl gyorsnak érzed 2 hetente a teljes napi adagodból vonj le 0,25-öst, és fokozatosan hagyd el.
Tarts ki! Helyettük keress más stresszoldó dolgokat, amiket szeretsz végezni és örömet lelsz bennük, legyen az olvasás, rajzolás, sport, meditáció, új dolgok tanulása. Annyi mindent kipróbálhatsz, valamelyik biztos segít abban hogy lekösd magad és lelazítson, elterelje a nehézségekről a gondolataid.
Sikerülni fog hidd el! Ha van akiben megbizol, beszelgess vele sokat, a társas támogatás nagyon nagy szerepet nyújt egy lelki problémára.
Rehab, én nem értem ekkora dózisnál miért gondolja, hogy ebből magától kellene kijönni?
2-3 hétre befekszel a pszichiátriára, gyógyszerbeállítást végeznek, figyelik a testi / mentális reakcióidat, és jobb emberként jössz ki.
Köszönöm szépen a válaszolak! Sokat jelentenek! Még ha 2 hétre el is tudnék jönni a munkából az a fránya BNO kód amit táppénzespapírra kapok elront mindent. Orvosom már simán felírja az adagot,ha nem tudok kórházba menni akkor így jártam alapon van akkor szedjem csak. Pszichológusom nem érdeklő szerinte nem sok vagy el se hiszi,hogy ennyit szedek,mert tényleg nem igazán látszik rajtam kívülről. Ahj kellett nekem rászokni.
(Aki írt privátban ne haragudjon,de valamiért nem tudok válaszolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!