Milyen dolgokkal tudok leszokni a frontinról? Többi lent
Kérlek segítsetek, mert segítségre van szükségem. Nem orvosi segítségre, aki felír valami másik gyógyszert, hanem emberi empátiára.
Nagyon energikus, nyitott lány voltam, aki imádta/imádja a sportot és rengeteg hobbim is van. Az életem ennek ellenére sosem volt a legkönnyebb, fiatal koromban rengeteg rossz dolog ért, amit önerővel kiküszöböltem, nemkellett hozzá a gyógyszer. Aztán jöttek a fiúk, akik sorra törték össze a szívem amíg én minden energiám és szeretetem oda adtam. A barátok akiknek mindenben segítettem de viszonzatlanul. Legutóbbi két éves kapcsolat volt, ahol szerelmes voltam, de birtokolt és ismételten egy másik lánnyal végződött a dolog. A kapcsolatom olyan szinten rakott mély pontra, hogy alvás zavarom lett, hajnali hatig fent voltam és rajzoltam kattogott az agyam egyfolytában. Aztán úgy döntöttem elkezdem szedni ezt a szrt. Nem sokat, 0,25 lefekvés előtt. Vigaszt nyújtott, mert ember nem volt akkor épp aki vigaszt nyújtson. Magányosnak, összetörtnek éreztem magam, még ha társaságban is voltam. Újra kijött a pánikrohamom, ami méginkább megrémisztett. Szóval így indult a frontinnal való életem.
0,25 délben, majd ugyanígy lefekvés előtt. Másfél hónap alatt úgy rászokott a szervezetem hogy egy hétig nem szedtem és remegtem, zsibbadtak a végtagjaim, zavart voltam szédültem.
Azóta rettegek ha leteszem újra ezt tapasztalom, főleg hogy egyetemre járok ahol most kell a koncentrációm. De NEM ez vagyok én!! Szeretném visszakapni önmagam újra, szeretnék boldog lenni és független a gyógyszer nélkül! Nemtudom, mik azok a dolgok amik segítenek, ha csökkentem a gyógyszert, valami csak létezik ami segít hogy könnyebb legyen elhagyni. 23 éves vagyok.
kedves kérdező!
Évekig voltam frontin függő!
Erős és tanulságos példa lehetek számodra az abbahagyást illetően!
Ha szeretnél,írhatsz nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!