Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontinról és utóhatásról?

Frontinról és utóhatásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Abbahagytam a frontint napi 3x0.5mg két hónap. Nem is értem miért kellet sosem pánikoltam, gyógyszer mellékhatás miatt nehezen vettem a levegőt és mondták pánik beteg vagyok.

De durva kB 3 hét volt ez.

Viszont most néha kisebb dolgokon is ingerlékeny leszek, nehezen kezelem.

Utóhatás vagy tönkre tett a szer?

dec. 29. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
A benzok már csak ilyenek. Az ópiátok után a legdurvább drogok. Maradtál volna a spanglinál...
dec. 29. 20:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Semmi spangli,pia, soha.
dec. 29. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Megvonási tünet. De nehogy visszaszokj, majd túljutsz rajta, hetek kérdése. Sport, zene, realaxáció, önuralom, séta, esti tej, ha szereted.
dec. 29. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Vicces vagy. Se spangli, se pia, egyből a mélyvízbe vetetted magad a keménydrogokkal?
dec. 29. 20:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Se drog anonim.
dec. 29. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor miért írtad hogy Fronyóztál? A benzok az egyik legkeményebb drogok.
dec. 29. 21:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Rossz kezelést kaptam, mellékhatás miatt.
dec. 29. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
44%

Attól még drog, hogy receptre van.

Nekem is írtak már fel súlyos sérülésekre morfiumos tapaszt, attól még hogy receptre volt, nem volt kevésbé ópium.

Egyes betegségekre pl amfetamint (speedet) is szoktak felírni.

El kéne felejteni hogy amit felírnak az gyógyszer, ami illegális az meg drog. Vegyületek vannak amikre a szervezet reagál. Egyik leghatásosabb idegméreg drog pl az alkohol, teljesen legális, pedig halálos túladagolva. Ezzel szemben a thc picit se káros, lehetetlen túladagolni vagy belehalni, gyógyászati szempontból is kiemelkedő, mégis illegális. Nincs benne logika. Ez törvénybeli hiba, a szervezet nem azt nézi hogy mi a törvény.

(Egy vegyészmérnök gyógyszerész)

dec. 29. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ anonim 🙂
dec. 29. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Napi 3 0.5ből nem kevés főleg 2 hónapig az fix rászokás. Egy hónapot várjál vele, szerintem elmúlik.
tegnap 01:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!