Nagyon sokat unatkozom és sokat vagyok egyedül Depresszióval kezelnek. Mit csináljak ?
Figyelt kérdés
Van párom,de keveset tudunk találkozni. Meg,ha találkozunk is akkor is unatkozok sokszor ,mert alig beszélgetünk. Nincs téma ha én nem kezdek el valamit,de sajna nem is tud hozzászolni sok dologhoz csak vigyorog mindig. Sokat vagyok egyedül es magányos,depresszios. Gyógyszereket is szedek évek óta. Munkám nincs,mert nem értek semmihez és nem találok olyan melot amit tudnék csinalni. A párkapcsolatom se tesz boldoggá. Ahogy írtam is nincs sokszor témánk a barátnőmmel. 40 éves vagyok. Ő meg 42 de visszamaradott agyilag. Nem tud főzni,meg legtöbbször nem tud normalis valaszt adni ha mondok valamit vagy kérdezek valamit. Igen,ja ilyeneket mond csak. Ő nagyon szeret ,mert én vagyok neki az első. Nekem voltak barátnőim,de nem ilyenek. Érdemes ezt erőltetni ? Sajnálom,ha elhagynám. Amugy aranyos kedves lány,de kissé fogyatékosnak gondolom. Ha meg egyedül vagyok akkor nem tudom magam elfoglalni. Semminek nem tudok örülni. Edzek itthon,de ahhoz sincs kedvem sokszor.tegnap 15:56
1/2 MTamas2 

válasza:

Mi a végzettséged? Érettségid van? Olvasás, filmnézés, kirándulás a csajoddal?
2/2 anonim válasza:
Irj rám hasonló helyzetben vagyok. Annyi hogy nekem barátnőm sincs. 32 éves srác vagyok. A többi mind igaz rám ami neked is.
Amugy manapság nagyon nehéz barátnőt találni, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!