Egyedül ki lehet jönni egy közepes depresszióból? Hogyan?
Figyelt kérdés
máj. 26. 14:49
1/23 anonim válasza:
Nem hiszek ebben... szerintem kell minimum egy kívülálló személy, aki ott van, ha visszazuhansz és/vagy egyengeti a mindennapi életed, az utadat.
2/23 anonim válasza:
Én rajta vagyok! Türelem kell hozzá, és olyan ősi elnyomott dolgok, mint életösztön, ami zsigereinkben még fellelhető.
3/23 A kérdező kommentje:
Nekem nincs, aki tudna segíteni.
máj. 26. 14:56
4/23 anonim válasza:
#1 De.
Nem lehet mindent csak úgy megosztani valakivel!
5/23 anonim válasza:
Nem. A kozepes depresszio mar gyogyszeres kezelest is igenyelhet, de pszichoterapiat mindenkepp.
Persze kinek mi a kozepes. Ezt valoszinuleg nem tudod magadnak objektivrn eldonteni. Az en papiromon ez van, es elismerem, hallottam meredekebb sztorikat, de en ezzel a kozepessel is iszonyat szarul voltam.
6/23 A kérdező kommentje:
Hát igen, az ösztöneim lehetnének erősebbek.
máj. 26. 14:57
7/23 anonim válasza:
Mondjuk azt érdemes lenne tudni, mi okozza nálad és az életed milyen területein mutatja ki a hatásait...
8/23 anonim válasza:
7
Ezt a pszichogusanak lesz majd erdemes tudnia, nem gyakoris idegeneknek.
9/23 A kérdező kommentje:
Az élet
máj. 26. 15:05
10/23 anonim válasza:
Konkrétan?
Menj pszichológushoz, nem kell egyedül botorkálnod a rengetegben, ő majd mutatja az irányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!