Egyedül élő depressziósok és bipolárisok! Nálatok is nagyon nagy kupi és sok szemét van a lakásban?
Figyelt kérdés
Sajnos a környezetem teljesen elhagyagoltam, nem tudtam rászánni magam hetek óta, hogy rendet tegyek, kitakarítsak.
Más is van így?
tegnap 20:01
1/3 anonim válasza:
Depressziós vagyok. Néha hetekig nem takarítok. Utálom magam érte, de egyszerűen nem látom értelmét. Aztán rászánom magam és utána amúgy kicsit jobban is érzem magam. Mintha kisütne a lakásban a nap.
De aztán jön egy rosszabb időszakom és megint mindent hagyok a francba.
2/3 anonim válasza:
Sajnos volt ilyen korszakom. Én heti teendőket felirom a naptárba heti egy porszívózás, szemetet kivinni, mosogatás és pipalom. K . Va nehéz volt eleinte. De csinálni kell. Voltak sajnos csótányok is. Gondolj arra hogy bejönnek és elszaporodnak. Tiktokon is vannak ilyen takarító csajszik akik ilyen házakat takarítanak és még patkány egér is van.ha Nm akarod hogy így elj,akkor takarits. Kitartást kívánok hozzá!
3/3 anonim válasza:
Csóti ellen használj irtó sprayt is.
Amúgy egyes társasházakban pár évente irtják, mert gyakran betelepednek és nemigen lehet teljesen kiirtani őket.
Mechanikai módszer: taposd el. Öntsd le ecettel, ha túl gyors. Attól szédelegni kezd, fogj egy papírt és nyomd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!