Egyedül élő depressziósok és bipolárisok! Nálatok is nagyon nagy kupi és sok szemét van a lakásban?
Figyelt kérdés
Sajnos a környezetem teljesen elhagyagoltam, nem tudtam rászánni magam hetek óta, hogy rendet tegyek, kitakarítsak.
Más is van így?
jan. 24. 20:01
11/13 A kérdező kommentje:
Kicsit elterelődött a szó a csótányokra.
Panelben lakom, de nincsen itt csótány, sem rágcsáló. Csak hangya. De az mindig.
Szóval nincsenek kártevők.
febr. 2. 16:44
12/13 anonim 

válasza:

Jaja... utalok takaritani, de utalom ha nemtakaritok... de igen, nalam is ilyen a helyzet.. :) csak egy kotel kell es megoldodik hehe
13/13 anonim 

válasza:

Nálam is katasztrófa tud lenni a helyzet sajnos. Amikor picit jobban vagyok, azonnal nekiállok takarítani, a többi napon viszont egyáltalán nincs erőm, energiám rá. Felhalmozódó mosatlan edények, szennyes ruhák halomban, kupi, amit akarsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!