Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetne megértetni vele?

Hogyan lehetne megértetni vele?

Figyelt kérdés

Barátnőm egyszerűen nem érti miért nem fogy. Posztot olvas stb mi lehet a gond.

De egyszerűen semmit nem is csinál!

Kezdjük ott az inzulinrezisztenciájával nem törődik.

Erre kapott diétát de nem tartja, issza a kólát, a pudingot, csokit..

Sok szárazkaját eszik, kevés zöldséget..

Ülő munkát végez de itthon is az az első hogy ül vagy fekszik.

Este későn is vacsorázik általában 9 10 kor mindegy..

Amit csinál: durum lisztet használ, teljes kiörlésű kenyeret eszik meg durum tésztát.

Ez nem diéta tartás és ilyen szokásokkal nem értem ő mit nem ért..mikor semmit nem csinál..

ma 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
A durum liszt és a teljeskiőrlésű kenyér arra jó, hogy ne emelkedjen hirtelen a vércukra, majd ne zuhanjon le, komoly éhséget okozva. Ez jó az inzulinrezisztenciára, de édeskevés a fogyáshoz.
ma 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Tartsa be amit be kell és GO TO GYM
ma 17:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Azért nem értem hogy minek nézi a videókat hogy miért nem tud fogyni..minek?? Semmit nem tesz..

Mondtam én is, orvos is mit kellene csinálni..de úgy kezeli amit csinál mint aki kő keményen figyel a sulyára, vagy legalábbis legalább tesz..ő azt hiszi mert havi 2x tornázik egy órát meg az 5 napból 2x gyalog megy dolgozni ami 700méter már mozgás..

ma 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Hány kiló és mennyit kellene fogynia?
ma 19:53
 5/10 A kérdező kommentje:
152cm és 79kg
ma 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Ilyen volt, amikor megismerkedtetek is?

Ha igen, akkor megkérdezlek: választottál egy dundi nőt, akit később az izlésedhez akarsz igazítani? Nem lett volna egyszerűbb eleve vékonyabbat választani? Ha meg nem volt más, aki szóbaáll veled, akkor érd be vele.

ma 20:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem ilyen volt. 58kg volt.
ma 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Elég alacsony a súlyhoz képest

15 kg ot leadna már jobb lenne

+edzés izom felszedés de ha elhagyja magát lesz 3 mázsa

ma 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Akkor figyelmeztesd, hogy elmúlhat a szerelem, meg a vágy, ha ennyire elhagyja magát.

Videónézéstől és poszt olvasástól -mivel ül közben- csak hízni lehet, nem fogyni.

ma 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:

8 as vagyok

Én 173 cm vagyok,és 89 kg ra híztam a zaba miatt...

De változtattam,és jelenleg 71 kg vagyok edzeni járok és odafigyelek az étkezésre.

Sokkal jobb és sokkal szebb az eredmény mond neki hogy akarjon magára büszke lenni,kezdjen el GymGirl-videókat nézni engem is ez motivált.

ma 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!