Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan segítsek a feleségemen...

Hogyan segítsek a feleségemen aki meg akar halni?

Figyelt kérdés

Rengetegszer mondja és egyre szomorúbb minden nap , sokszor kivan sírva a szeme. Én próbálom felvidítani, de sokszor nem engedi és nem partner benne. Igyekszem a kedvében járni, de nem enged semmit. Teljesen magába fordult. Amikor arra kérem, beszéljen róla akkor azt mondja sajnos ezt úgy sem érteném.

Szerintetek mivel próbálkozzak, hogy újra közel engedjen magához és tudjak neki segíteni?

tegnap 20:15
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Sokat kedveskedek neki ma például csináltam neki egy levendulás fürdőt vettem neki arcmaszkot az tetszett neki. Sajnos nem voltam sosem az a romantikus férfi ezt sokszor a fejemhez vágta,hogy pedig mennyire boldoggá tudnám tenni, ha romantikusabb lennék.

Most a tenyeremen hordozom már hónapok óta, de most meg ő nem partner benne.

Ajándékokat veszek , valentin napra hajózni és vacsorára vinném, de szerintem ezt is vissza mondatja majd.

Igyekszem a kedvében járni, régen már egy közös kertészkedésnek is örült vagy egy kutya sétáltatásnak.

Most sajnos semmi kedve nincs semmihez.

tegnap 21:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Mert depressziós. Nem történt semmi összeveszés, sértődés, ne adj' isten megcsalás közöttetek? Mi innen nem fogjuk megfejteni az ő titkát! Még csak azt se tudjuk, hogy van-e ténylegesen oka, vagy csak az ingerületátvitel zavara. Próbáld meg őszinte beszéddel kihúzni belőle, mi baja, mondd, hogy aggódsz érte, és szeretnél segíteni. Ha van rokona, szülő, testvér, őket is avasd be.
tegnap 21:52
 23/26 anonim ***** válasza:

17# Mindent lehet, én a piás exemet vittem. Kerestem egy dokit kértem egy időpontot és mondtam neki vagy jön vagy tőlem a medencét is megtöltheti whiskeyvel és úszhat benne, de tovább nem terrorizál azzal, hogy az orrom előtt nyírja ki magát.

Szóval, én betapostam a rendelőbe így hívják ezt pszichológiai nyelven, de jobb mintha meghalt volna a szemem előtt. Utána majd eldönti mit kezd a lehetőséggel az már az ő felelőssége.

tegnap 21:58
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi. Szépen élünk mindenünk megvan. Fokozatosan történt ez az egész csak úgy voltam vele,hogy biztos csak rossz napja, kedve van. 4-5 hónapja viszont látom rajta,hogy sokat szenved és valami bánthatja. Szülőkkel nem beszél már rég óta. Munkahelyi barátnői vannak velük szokott találkozni, de nem túl gyakran.
tegnap 21:59
 25/26 anonim ***** válasza:
21# Ez egyre gázabb. Ti egymást eszitek. Tehát a nejed egy romantikus pasit akart belőled faragni, aki sosem voltál... ezért cseszegetett évekig. Kitolta addig, hogy öngyilkossággal fenyeget erre beindultál, konkrétan bele betegedett egy olyan fantáziába, ami nem vagy és te meg ezen erőlködsz. Ez a kapcsolat 50 sebből vérzik. Hát persze, hogy csak így tudja elérni nálad, amire vágyna. De még az sem biztos, hogy rád vágyik...ezt meg elég nehéz elmondani a másik embernek több évtizedes házasság után.
tegnap 22:12
 26/26 anonim ***** válasza:
ma 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!