Miért akar direkt bosszantani a sógornőm?
Figyelt kérdés
Tegnap tudtam hogy a sógornőm megcsinálta ugyanazt a szakmát ami nekem van.
De úgy hogy közben mást is csinál más szakmát tanul.
Tudom, hogy direkt csinálta, eddig eszébe se jutott ez.
Mikor megkérdeztem hogy miert ezt választotta.csak röhögött hogy kíváncsi volt rá és miért ne.
okt. 29. 13:57
2/18 anonim válasza:
Megcsináltad, őt is elkezdte érdekelni. Ennyi.
3/18 anonim válasza:
Téged mennyiben hátráltat, hogy a sógornőnek ugyanaz a szakmája?
4/18 anonim válasza:
Csak azert, hogy teged bosszantson vele. Sajnos vannak ilyen sunyi es alattomos karakterek, ezeken at kell nezni, mint az uvegen. Mondj valami olyat, amit egyaltalan nem akarsz csinalni, o majd azt is meg fogja. ;-)
5/18 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy miért bosszant ez téged?
6/18 Katona Dius válasza:
És neked ettől miért lenne kevesebb bármi is? Elvégre nem a te helyedet vette el a képzésen, gondolom munkát sem buktál, mert őt vették fel helyetted...
7/18 anonim válasza:
Nagyon elhivatott a csaj, ha képes időt, energiát és pénzt áldozni, hogy elvégezzen egy szakmát csak azért, hogy téged bosszantson.
Nem valószínűbb inkább, hogy csak te képzeled be, hogy mindenki más élete körülötted forog és te töltöd ki minden gondolatukat?
8/18 anonim válasza:
Vannak utánozós emberek, akiknek semmi saját ötletük, elképzelésük nincs.
Ne foglalkozz vele. Majd kiderül ki hogy boldogul vele.
10/18 anonim válasza:
Olyan szakmád van amit eddig te űztél egyedül a világon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!