Miért akar direkt bosszantani a sógornőm?
Tegnap tudtam hogy a sógornőm megcsinálta ugyanazt a szakmát ami nekem van.
De úgy hogy közben mást is csinál más szakmát tanul.
Tudom, hogy direkt csinálta, eddig eszébe se jutott ez.
Mikor megkérdeztem hogy miert ezt választotta.csak röhögött hogy kíváncsi volt rá és miért ne.
Hiába pontoztatok le sajnos létező jelenség.
Az én sógornőm az ő sógornőjét utánozza mindenben.
Amikor a csaj körmös lett, akkor ő is beíratkozott tanfolyamra. Elvégezte de ő nem tudott vendégkört semmit kialakítani.
Mellettük vettek házat, pont olyan terasz kell stb…
Nekünk így kívűlről fura, de az ő dolguk.
De sajnos vannak ilyen emberek.
12-es, nehogymár ne lehessek pl lakberendező, mert a sógornőm azon hisztizik, hogy őt utánzom :D
Jézusom, milyen dedós felfogás kell ehhez, úgy őszintén?
Ja, BIZTOSAN azért tanultam 3 éven át egy szakmát, és dobtam ki rá x százezer Ft-ot, hogy "utánozzak" valaki mást. Atyaisten :D Ennyi ésszel élni.
14
Lehetsz nyilván lakberendező.
De ha előtte téged a büdös életbe nem érdekelt. A sógornőd meg ezzel foglalkozott, jól megy neki, és te ezt látod és ezért elvégzed.
De te nem tudsz semmit kezdeni vele, akkor mi értelme?
Ha meg valaki ügyes az meg úgyis megtalálja a helyét.
Attól hogy te nem ismersz ilyen embert meg te nem ilyen vagy, attól még ismerhetünk.
És igen, nem vagyok buta hiába biggyesztetted oda, hogy ennyi ésszel élni. Inkább ez téged minősít.
Ja és még egy példa 14-s
A szomszédom.
Van egy jó szakmája de egy lusta ember.
Az egyik haverja áru fuvarozó és gépi földmunkákkal kezdett vállalkozni.
Erre a szomszéd is kitalálta, hogy ennek a Gipsz Jakabnak milyen jó. Vett ő is egy kisteherautót. De ugye vele senki nem fuvaroztat, fent is kell tartani a kocsit, vannak költségek. Na, eladta. Szomszédunk még mindig nem a szakmájában érvényesül. Látta a haveri társaságban, hogy a Józsi mezőgazdász. Na, akkor ő is. Összevett minden elavult munkagépet, amit más már leselejtezett meg egy roncs traktort. De attól még nem tudsz szántani mert van ekéd. Nem tudsz vetni, mert tudásod nulla. Na erre is rájött, ez sem az ő asztala. Soroljam még? Jött a méhészkedés, mert 2 havernak milyen jól megy. Ez is kifulladt.
Ez így megy évek óta. Mi meg csak nevetünk rajta. Az egész haveri társaság dolgain végig ment már. Talán bádogos még nem volt.
Szóval van ilyen ember.
Te azt írod miért végeznéd el a tanfolyamot más miatt 3 évig. Ez igaz, ez normális ember így gondolkozik.
De egy hülye miért vesz 2 millióért kisteherautót, majd eladja rajta traktort meg elavult cuccokat, majd méheket?
És kit érdekel egy hülye, aki bele is bukik mindenbe? Ahogy írtad, ezen jót lehet röhögni.
Én aztán biztos nem hemperegnék a földön mérgemben és írnék ki kérdést a rokonomról ország-világnak, ahol várom, hogy idegenek szidják.
Pont a kérdezőhöz hasonlók ilyen kisebbségi komplexusos görcsök, akik azt hiszik, körülöttük forog a világ és valakit kizárólag azért érdekelhet valami, mert Nagysága is azt űzi. Fingja nem lehet arról, hogy korábban nem akart-e a sógornője ezzel foglalkozni. De ja, még az is lehet, hogy ő volt a motiváció. Na és? Bárkinek bármikor joga van ugyanazt kitanulni, mint az XY-nak. Sőt, joga van jobbnak is lenni benne. Szar ügy, de ez van, akkor is, ha a kérdező a seggét veri a földhöz dühében, mert most nem miatta kel fel a Nap. Mert hogy nem azért végezte el a nő a tanfolyamot, hogy Őfelségét bosszantsa, hanem azért, mert megtetszett neki és sikert remél tőle, az biztos. Ha belebukik, az meg az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!