Orbán Viktor tényleg félt Putyintól ha felmeri bosszantani akár egy meg gondolatlan mondatért is annak következménye lehet azért izeg mozog mindig?
Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 08:35
1/13 anonim válasza:
Az én hősöm Orbán Viktor egyedül neki van vérkeringése az uniós miniszterelnökök között, aki Putin elé mer állni. A hősöm tartja a magyar tradíciókat, ahol mindig el kell árulni a szövetségesünket egy nagyhatalomnak. A hősöm tartja a magyar történelmi tradíciókat, ismét a rossz oldalon állunk, ahogy a második világháborúban a nácik mellett.
2/13 anonim válasza:
Ezek után tényleg ne csodálkozzon senki, ha valaki "kilövési engedélyt" ad Orbánra.
3/13 anonim válasza:
Ezek a kényszermozgások inkább gyógyszer mellékhatásai.
4/13 anonim válasza:
Vagy inkabb olyan ukazt adott neki Putyesz, hogy azzal sarokbaszoritotta.
39F incel
5/13 anonim válasza:
Nagyon lejáratta magát, az egész országot, szánalmasan viselkedett, nem volt egyenrangú tárgyalópartner.
Ahogy meghajolt Lavrov előtt az is nagyon gáz.
6/13 anonim válasza:
Minél jobban fröcsögtök Orbán ellen most, kedves lipsik, annál édesebbek lesznek a könnyeitek a következő választás után! Omm omm ommmm.
7/13 A kérdező kommentje:
Romániai vagyok ne haragudj de amúgy tényleg gáz amit művelt.
2023. okt. 21. 09:40
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Merkel remegését nem lehet akaratlagosan kontrollálni.
Mentalisan egészséges ember tudja magát kontrollálni, hogy ne izegjen mozogjon nevetségesen, mint Orban.
10/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudtam
2023. okt. 21. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!