Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Direkt csinálja és bosszantani...

Direkt csinálja és bosszantani akar ezzel?

Figyelt kérdés

30hetes kismama vagyok.

A párom unokatestvére mikor megtudta, hogy babát várunk azelőtt ő nem akart. De utána már igen.

Igaz ő még mindig nem esett teherbe, de akár hányszor találkozunk folyamatosan arról beszél, hogy már mi mindent kaptak és vettek a meg se fogant gyereknek.

Igazábol csak el szomorit az, hogy neki ez a gyerek vállalás versengés... hogy kinek milye van.

Én nem vagyok féltékeny, szerencsére mi magunk meg tudjuk venni mindenből azt amit szeretnénk.

Csak mikor valamit kérdeznek tőlünk ő rögtön rá kontraz.

Olyan gyerekes viselkedésnek tartom, de már kezd kicsit mérgesiteni.

Hagyjam vagy próbáljak vele beszélni erről?

2015. ápr. 6. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Vedd semmibe, ne foglalkozz vele, irigy rád, rátok.

Versengésből lesz egy gyereke, aztán kiderül, nem is akart volna, és lesz egy szerencsétlen életű gyereke.

Sajnálom az ilyen gyerkőcöket.

2015. ápr. 6. 11:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Biztos azt gyanitja, h nem rózsás az anyagi helyzetetek es emiatt bánt , bosszant . Biztos úgy érzi h neked ez valahol fáj , érzékenyen érint ezert folytatja. Vannak ilyen emberek. Én nem tartanám vele a kapcsolatot, igaz en mar 38 eves vagyok es hatarozott
2015. ápr. 6. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Ja, es lehet irigy is, mert lehet az ö párja nem akar gyereket....
2015. ápr. 6. 11:41
 4/13 manó1235 ***** válasza:
100%
Azért ilyen mert neki még nem sikerült a baba és ebből kifolyólag nagyon irigy lehet szerintem. Ne is foglalkozz vele. :)
2015. ápr. 6. 11:41
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem mutatom előtte.

Kifejezetten nem bánt, mert csinálják csak kicsit bosszantó.

Egyszer mar mondtam neki, hogy a meg nem fogant babának bátorság már lassan kiságyat venni.

2015. ápr. 6. 11:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig el van keseredve, hogy ő hiába próbálkozik. Lehet, hogy amiatt kapott kedvet, hogy te babát vársz, de attól még ez nem versengés. Kívülről az igazi érzelmeit nem látod, és lehet, hogy a férjével se igazán tudja megbeszélni. Nem biztos, hogy téged akar bántani.
2015. ápr. 6. 12:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is azt látom, hogy az emberekből egy idő után előbújik az irigység, hihetetlen, de ezt magamon is tapasztalom, hogy minden létező emberre irigy vagyok, úgyhogy simán el bírom képzelni, hogy irigy rád és versengeni akar. Csak a gyereket sajnálom, mert ha ez így van, akkor nem azért fog megszületni, mert az anyja szeretné, hanem egy eszköz lesz, hogy visszanyerje az anyja önbizalmát.
2015. ápr. 6. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:

"Igaz ő még mindig nem esett teherbe, de akár

hányszor találkozunk folyamatosan arról

beszél, hogy már mi mindent kaptak és vettek

a meg se fogant gyereknek."

hát ez kicsit beteges ,nincs valami pszichés gondja?

2015. ápr. 6. 12:43
 9/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem hiszem, hogy ez lenne.

Még mikor elmondtuk a hírt meg akkor is arról beszélt, hogy bizony ők még várnak vele. Egyik pillanatrol a másikra változott a véleménye.

Persze ez nem különös dolog.

Na akkor inkább csak figyelmen kívül hagyom továbbra is.

2015. ápr. 6. 12:43
 10/13 A kérdező kommentje:

Furcsának tartom én is.

Ezt mondtam is neki, hogy érdekes dolog úgy vásárolnia stb hogy még nem is allapotos.

Sajnálom azt hogy náluk ezért lesz baba, hogy azon versengjwn. Ki mit kap... Vagy ha önmagában a miénk előbb fog beszélni már azért is mert nagyobb majd ilyeneken versengene.

Egy baba legyen öröm és egy kis csoda a családban, ne versengés és irigység tárgya.

Köszönöm mindenkinek.

2015. ápr. 6. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!