Direkt csinálja és bosszantani akar ezzel?
30hetes kismama vagyok.
A párom unokatestvére mikor megtudta, hogy babát várunk azelőtt ő nem akart. De utána már igen.
Igaz ő még mindig nem esett teherbe, de akár hányszor találkozunk folyamatosan arról beszél, hogy már mi mindent kaptak és vettek a meg se fogant gyereknek.
Igazábol csak el szomorit az, hogy neki ez a gyerek vállalás versengés... hogy kinek milye van.
Én nem vagyok féltékeny, szerencsére mi magunk meg tudjuk venni mindenből azt amit szeretnénk.
Csak mikor valamit kérdeznek tőlünk ő rögtön rá kontraz.
Olyan gyerekes viselkedésnek tartom, de már kezd kicsit mérgesiteni.
Hagyjam vagy próbáljak vele beszélni erről?
Vedd semmibe, ne foglalkozz vele, irigy rád, rátok.
Versengésből lesz egy gyereke, aztán kiderül, nem is akart volna, és lesz egy szerencsétlen életű gyereke.
Sajnálom az ilyen gyerkőcöket.
Nem mutatom előtte.
Kifejezetten nem bánt, mert csinálják csak kicsit bosszantó.
Egyszer mar mondtam neki, hogy a meg nem fogant babának bátorság már lassan kiságyat venni.
"Igaz ő még mindig nem esett teherbe, de akár
hányszor találkozunk folyamatosan arról
beszél, hogy már mi mindent kaptak és vettek
a meg se fogant gyereknek."
hát ez kicsit beteges ,nincs valami pszichés gondja?
Sajnos nem hiszem, hogy ez lenne.
Még mikor elmondtuk a hírt meg akkor is arról beszélt, hogy bizony ők még várnak vele. Egyik pillanatrol a másikra változott a véleménye.
Persze ez nem különös dolog.
Na akkor inkább csak figyelmen kívül hagyom továbbra is.
Furcsának tartom én is.
Ezt mondtam is neki, hogy érdekes dolog úgy vásárolnia stb hogy még nem is allapotos.
Sajnálom azt hogy náluk ezért lesz baba, hogy azon versengjwn. Ki mit kap... Vagy ha önmagában a miénk előbb fog beszélni már azért is mert nagyobb majd ilyeneken versengene.
Egy baba legyen öröm és egy kis csoda a családban, ne versengés és irigység tárgya.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!