Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borzasztó szociális fóbiám...

Borzasztó szociális fóbiám van és nemsoká jön a futár, hogyan gyűjtsek bátorságot?

Figyelt kérdés

A futár meg a telefonálás számomra a két legrosszabb dolog :(

Azon gondolkodom lemondom inkább a csomagot, csak ne kelljen átvennem :(

tegnapelőtt 09:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nincs olyan ismerősöm, akivel meg tudnám oldani a fizetést.

11 és dél közt jön, legalább lenne már annyi az idő és esnék túl rajta :(

tegnapelőtt 10:42
 12/21 A kérdező kommentje:

Ráadásul lefagyott a DPD térkép.

Azt hiszem ennyire rosszul még sosem voltam csomag érkezésekor :(

tegnapelőtt 10:52
 13/21 A kérdező kommentje:

Túl vagyok rajta.

A DPD mindig itt van az első percben.

És mindig ugyanaz a futár jön, úgy látom.

tegnapelőtt 11:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Valahogy meg fogom oldani, de ameddig ennyire rosszul vagyok, nem kérek semmit futárral.
tegnapelőtt 11:16
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Az a baj, hogy ez egy ördögi kör, mert ha el tudnád hinni magadról, hogy meg tudod csinálni, akkor pozitív lenne a kisugárzásod, és akkor a futár is ezt igazolná vissza, de így. Én is szociális fóbiás vagyok, és amúgy vesztem is össze futárral, mert le mertem ellenőrizni, hogy stimmel-e az összeg a terminálon, de vissza mertem szólni neki, úgyhogy büszke voltam magamra. Szerintem is csomagpontra rendeld. Sokat szekáltak a suliban, hogy ennyire félsz?
tegnapelőtt 14:20
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Ügyes voltál!🤩🤩🤩 Látod, megy ez neked.
tegnapelőtt 15:53
 17/21 A kérdező kommentje:

A suliban is szekáltak, de szerintem sok mindenkit. Ez inkább anyám műve.

Egyébként nem mindig rossz ennyire a helyzet, csak tegnap kicsináltak lelkileg.

tegnapelőtt 17:59
 18/21 A kérdező kommentje:

És tudjátok mi a legszebb, vissza kell küldenem pár dolgot, szóval péntekre várom a DPD futárt 🥲😂

Csak itthoni átadással lehet, úgyhogy nagyon örülök 😆 Délben még keseregtem, de kínomban már nevetek magamon.

A cserét tuti csomagpontra fogom rendelni, és megbeszélem valakivel, hogy vegye fel nekem.

tegnapelőtt 18:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért nem későn, sötétben veszed fel amikor már mindenki hazaért? Ügy megoldva! (csomagpont)
tegnap 01:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, mert nekem is ez a kettő a legrosszabb… Én inkább csak cikinek érzem és ezért rossz nyitnom az ajtót, de azért megteszem. Hiába rossz érzés azért a soha nem éreztem hogy ezért lemondanék egy csomagot.
ma 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!