Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ilyenek ellen lehet egyálta...

Az ilyenek ellen lehet egyáltalán tenni valamit?

Figyelt kérdés
Van egy társaság az osztályon belül ilyen 5fős lány csapat, akik nagyon de nagyon idegesítenek. Állandóan belekötnek mindenkibe, mindig azt keresik a tekintetükkel hogy kinek lehet beszólni és kit lehet megalázni!!! Annyira idegesítenek, és hiába mondok én is akármit ellenük a végén ugyis én leszek a hülye meg akit kiröhögnek!!! Az ilyenek ellen lehet egyáltalán tenni valamit, mert már nagyon elegem van avval is hogy állandóan csak nyelek, nyelek!!!
2010. nov. 8. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Iskolát váltani.... Nekem úgy volt, hogy egy hülye lezbi csaj szerelmes lett belém meg a bnőmbe. Hülye volt a csaj, mert lopott is, pl tesiórán az öltözőben vkinek ellopta a farmerját és másnap abban ment iskolába :S És rólunk terjesztette, hogy lezbik vagyunk, pedig nekem volt párkapcsolatom is, még az igazgatónál is jártunk, panaszkodtunk a tanároknak, de semmi nem történt. Mennyi van vissza a suliból?
2010. nov. 8. 18:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Még jó hogy az én sulimban nincsenek ilyenek, hálát adok az égnek!!!

Hát még két évem van de nem nagyon szeretnék másik iskolába menni mert a tesóm is oda jár és nem szeretném magára hagyni ennyi marha köszt!!!

2010. nov. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!