Más is van úgy - akár még 30 felett is - hogy igazából nem is tudja mit kezdjen az életével? Mi a hivatása, mit szeretne egész életében csinálni vagy én vagyok csak ekkora szerencsecsomag?
Figyelt kérdés
ma 11:46
2/8 anonim válasza:
Persze.. nagyon sokan..
Főleg annak akinek a megélhetést kell megoldania.
Nem azt csinálja amit szeretne, esetleg nincs ideje lehetősége kipróbálni több mindent.
Nincs olyan családi háttere hogy lehetősége legyen anyagilag segíteni támogatni..
Vagy olyan helyen lakik hogy nincs nagy választék..
Olyankor éljük az életünket, csináljuk amit kel
3/8 anonim válasza:
Sajnos igen. Amit anno tanultam, abból olyan túlképzés van, hogy kb lehetetlen elhelyezkedni, így kipróbáltam magam többféle munkában is, hogy egyrészt megéljek, hátha megszáll az ihlet, merre tovább. És itt vagyok 34 évesen és nem tudom...
4/8 A kérdező kommentje:
és ti hogyan élitek meg ezt a helyzetet? bennem ez úgy zajlik le h legyen épp bármilyen jó is az adott munkám valahogy folyamatosan van bennem egy afféle tudatalatti bizonytalanság, egyszerűen nem tudok úgy igazán ,,lenyugodni/megnyugodni'' és folyamatosan keresek valamit, csak magam sem tudom mit
ma 12:38
5/8 anonim válasza:
Én tudom mi szeretnék lenni, csak az egyetemen nem akarnak átengedni a vizsgán. 21 évesen kezdtem az egyetemet, még most 30 évesen is ott szenvedek. Igaz már tényleg csak egy nagyon pici van hátra.
7/8 anonim válasza:
Akik nem próbálják ki magukat sokféle élethelyzetben, akiknek nem mutatták meg az élet sokféle oldalát, akik nem igazán érdeklődnek a világ dolgai iránt, azok gyakran kerülnek ilyen helyzetbe, mert nem ismerik önmagukat, saját képességeiket.
8/8 anonim válasza:
Igen.
Amit csinálnék, az max hobby, de böszme sok pénz kellene hozzá, amire nekem nincs keretem.
Szóval mindez álom marad és nem tudom mit kezdjek magammal a klasszik munkás életben, mert semmi nem vonz úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!