Gyerekkorban szerzett önértékelési problémák, önbizalomhiány egész életünkre kihat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már fiatal, de újra és újra előjön a teljes értéktelenség érzése, a félelem az emberektől, önbecsülés hiánya stb. Gyerekkoromban semmilyen lelki támaszom nem volt, félelemben, bizonytalanságban éltem. Ráadásul nemkívánt gyerek voltam, ezt anyám ezerszer kihangsúlyozta.
Tényleg képtelenség felépíteni egy egészséges önképet ilyen múlttal?
Pszichiáter meg semmiféle dilibogyó nem érdekel.
ma 21:17
1/1 anonim válasza:
"Gyerekkorban szerzett önértékelési problémák, önbizalomhiány egész életünkre kihat?"
Igen, kihat. Meg lehet próbálni magadon segíteni, de ha nem megy, akkor kellene a szaksegítség. (Nem feltétlen pszichiáter, hanem csak pszichológus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!