Scippa antidepresszánst 2 napja szedem. Első időben másnál is volt úgy, hogy egész nap ragad le a szeme?
Szorongás, depresszió, hipochondria, pár pánikroham. Pszichoterápiára is járok mellette.
Másfél éve szedem kb. Első 1-2 hétben durván fáradt voltam, volt kicsi insomnia kb egy héten és mikor felkeltem, nem nagyon tudtam visszaaludni éjszaka/hajnalban, izmaim fáradtak voltak, alig bírtam tartani magamat. A kettő ellentétes (mármint extrém fáradtság és alvásképtelenség, de ez ilyen). Kicsit jobban lehangolt voltam, jobban szorongtam. Ezek szépen lassan elmúltak, aztán 2-4 hét alatt ez mind megszűnt (nem emlékszem pontosan), és rég nem érzett, úgy 10 éve nem érzett felszabadultságot éreztem. Megérte kivárni, remélem neked is működni fog, akármennyire is szar az eleje.
Azóta stabilan vagyok, bár ezen sokat segít a terápia is.
Kitartást és jobbulást! Megéri kivárni a teljes hatást, ami több hétbe is beletelhet!
A pánikrohamokat (vagy gyakoriságát) felerősítheti a szedés elején, de ez el fog múlni!
Pszichoterápia beszélgetés, irányított, mélyre menő beszélgetés, felhántorgatjuk mi miért alakult ki az emberben, hosszú, több éves folyamat maga a terápia. Nehéz elmagyarázni.
Én híztam, de alultáplált voltam előtte pl. Most pont jó a súlyom.
Szia,én már lassan egy éve szedem, de ebből 2-3-4 hónapon keresztül olyan fáradságot okozott nálam, hogy volt olyan, amikor a munkahelyemen percekre elaludtam. Minden nap este 6-7-kor elaludtam és végig aludtam az éjszakát reggel 6-ig, majd napközben ugyanúgy mikroalvásokat végeztem annyira álmosított D:
Én ezt a problémát elmondtam a pszichiáternek, aki azt tanácsolta, hogy akkor szedjem este. Kb. 3/4 éve este szedem, azóta semmilyen fáradtság nem jön rám napközben és éjszaka ugyanolyan jól alszom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!