Nem vettem be a gyógyszerem hogy szilveszterkor ihassak alkoholt. Ittam is. És nem aludtam egyáltalán egész éjszaka. A gyógyszer elvonásának tünete?
B*ssza meg a k*rva isten f*sza egész éjszaka nem aludtam semmit 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Mas ember az alkoholtól végigalussza az ejszakat en meg nem
Es a szüleim szerint kiabltam igy ők se tudtak aludni
Az alkoholtól aludnom kene nem? Hat nem? Es egesz ejjel fenn voltam
Biztos az a g*eci tüzijatek
Szerintem meg azért mert a gyógyszert nem vettem be
Hianyerzetem volt hogy nem volt a gyogyszer
A pszichiáter azt mondta csak akkor igyak a gyogyszer véglegesen le lesz allitva mert akkor jönnek az elvonási tünetek
Semmit nem aludtam ejszaka. Rendkívül rosszul voltam este. Azelőtt sosem csinaltam ilyet hogy a gyogyszert nem veszem be. 3 pohár pezsgőt és 2 pohár sört ittam. Igazán eletemben először is csak most ittam alkoholt. 17 éves vagyok. A gyógyszert 14 éves korom ota szedem.
Az alkoholtól szilvrszterkor az égvilagon mindenki alszik en pedig le sem hunytam a szemem. Egy percet sem aludtam. Először csináltam ilyet hogy a gyógyszert megvonom magamtól. Lehet a gyogyszer elvonasi tünete miatt nem aludtam? Eddig 2szer voltam pszichiatrián, ott állitották be a gyógyszert. De az alkohol álmosit nem!? Akkor én miért nem aludtam!? 50 mg Sertalin Sandoz. Azt hozzá kell tenni hogy egész álló anp azon kattogtam hogy hogy fogok aludni meg hogy a gyógyszer hiányától már nap közben os sírási rohamaim voltak meg dühkitöréseim.
Setralin Sandoz
Irtam hogy pszichiátrian irtak fel
De tegnap nem vettem be hogy tudjak inni de nem aludtam el az alkoholtól egész éjjel fenn voltam 😭😭😭😭
Szerintem sok volt a savad és kiszáradtál. Vizet mindig pótolni kell, a zuhany meg segít ellazítani..
Amúgy mindenkire máshogy hat. Ha megmérgezed magad nem biztos, hogy aludni fogsz.
De aludni miért nem aludtam? A gyogyszer elvonasi tünete? Az alkohol mindekit almosit csak engem nem! 😭😭😭😭
Semmit nem aludtam
Miért nem? Most először ittam alkoholt életemben es most először nem vettem be a gyogyszert amiota szedem
Hat az segit az alvasban meg depresszió ellen
A pszichiater irta fel
Rossz hirem van. Ma reggel a reggeli Sertralinomat bevettem de ki kellett mennem hányni. Szerintem ki ment vele. Be vegyem ujra? Vagy felszívodott már? Erre az eshetősegre nincs a papírjan semmi
Most akkor megint nem fogok tudni aludni mert nincs bennem a gyogyszerem ami segiti az alvást?
Tegnap pont azért nem vettem be hogy tudjak inni
Egészéjjel fent voltam, semmit nem aludtam. Akár a tűzijatek is bezavarhatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!