Nem vettem be a gyógyszerem hogy szilveszterkor ihassak alkoholt. Ittam is. És nem aludtam egyáltalán egész éjszaka. A gyógyszer elvonásának tünete?
B*ssza meg a k*rva isten f*sza egész éjszaka nem aludtam semmit 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Mas ember az alkoholtól végigalussza az ejszakat en meg nem
Es a szüleim szerint kiabltam igy ők se tudtak aludni
Az alkoholtól aludnom kene nem? Hat nem? Es egesz ejjel fenn voltam
Biztos az a g*eci tüzijatek
Szerintem meg azért mert a gyógyszert nem vettem be
Hianyerzetem volt hogy nem volt a gyogyszer
A pszichiáter azt mondta csak akkor igyak a gyogyszer véglegesen le lesz allitva mert akkor jönnek az elvonási tünetek
Semmit nem aludtam ejszaka. Rendkívül rosszul voltam este. Azelőtt sosem csinaltam ilyet hogy a gyogyszert nem veszem be. 3 pohár pezsgőt és 2 pohár sört ittam. Igazán eletemben először is csak most ittam alkoholt. 17 éves vagyok. A gyógyszert 14 éves korom ota szedem.
Az alkoholtól szilvrszterkor az égvilagon mindenki alszik en pedig le sem hunytam a szemem. Egy percet sem aludtam. Először csináltam ilyet hogy a gyógyszert megvonom magamtól. Lehet a gyogyszer elvonasi tünete miatt nem aludtam? Eddig 2szer voltam pszichiatrián, ott állitották be a gyógyszert. De az alkohol álmosit nem!? Akkor én miért nem aludtam!? 50 mg Sertalin Sandoz. Azt hozzá kell tenni hogy egész álló anp azon kattogtam hogy hogy fogok aludni meg hogy a gyógyszer hiányától már nap közben os sírási rohamaim voltak meg dühkitöréseim.
Hat mar több eve bevált
Jól alszok es jol vagyok
Mar több eve szedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!