Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vettem be a gyógyszerem...

Nem vettem be a gyógyszerem hogy szilveszterkor ihassak alkoholt. Ittam is. És nem aludtam egyáltalán egész éjszaka. A gyógyszer elvonásának tünete?

Figyelt kérdés

B*ssza meg a k*rva isten f*sza egész éjszaka nem aludtam semmit 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Mas ember az alkoholtól végigalussza az ejszakat en meg nem

Es a szüleim szerint kiabltam igy ők se tudtak aludni

Az alkoholtól aludnom kene nem? Hat nem? Es egesz ejjel fenn voltam

Biztos az a g*eci tüzijatek

Szerintem meg azért mert a gyógyszert nem vettem be

Hianyerzetem volt hogy nem volt a gyogyszer

A pszichiáter azt mondta csak akkor igyak a gyogyszer véglegesen le lesz allitva mert akkor jönnek az elvonási tünetek

Semmit nem aludtam ejszaka. Rendkívül rosszul voltam este. Azelőtt sosem csinaltam ilyet hogy a gyogyszert nem veszem be. 3 pohár pezsgőt és 2 pohár sört ittam. Igazán eletemben először is csak most ittam alkoholt. 17 éves vagyok. A gyógyszert 14 éves korom ota szedem.

Az alkoholtól szilvrszterkor az égvilagon mindenki alszik en pedig le sem hunytam a szemem. Egy percet sem aludtam. Először csináltam ilyet hogy a gyógyszert megvonom magamtól. Lehet a gyogyszer elvonasi tünete miatt nem aludtam? Eddig 2szer voltam pszichiatrián, ott állitották be a gyógyszert. De az alkohol álmosit nem!? Akkor én miért nem aludtam!? 50 mg Sertalin Sandoz. Azt hozzá kell tenni hogy egész álló anp azon kattogtam hogy hogy fogok aludni meg hogy a gyógyszer hiányától már nap közben os sírási rohamaim voltak meg dühkitöréseim.

2023. jan. 1. 10:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ki pontozott itt le mindent? Mit csinaljak? Most is azt erzem hogy soha többé nem birok aludni
2023. jan. 1. 20:20
 22/28 A kérdező kommentje:
Úgy faj még most is a fejem hogy félek hogy maradandó agykárosodast okoztam
2023. jan. 1. 20:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Tudtál aludni?
2023. jan. 2. 18:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Ma igen, álmodtam is
2023. jan. 2. 18:51
 25/28 anonim ***** válasza:
67%
te korodban én minden héten 4 napot fent voltam,és sokkal keményebb gyógyszereket szedtem/szedek.Nem értem mit spilázod túl,vegyünk egy 24/48órás szolgálatban lévő rendőrt,mentőt,portást akárkit.Majd alszol.A sertralin nem is kemény gyógyszer,amit ittál lófsz mennyiség bár gondolom lány vagy,és az meg hogy a pia álmosít nagy fasság,jól írta itt valaki megzavarja az alvási ciklust
2023. jan. 4. 16:47
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
A Sertralin erős antidepresszánsok közé tartozik !
2023. jan. 4. 18:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Miujság kérdező azóta? Hogy vagy? Bevált a gyógyszer?
2023. jan. 22. 10:38
 28/28 A kérdező kommentje:

Hat mar több eve bevált

Jól alszok es jol vagyok

Mar több eve szedem

2023. jan. 22. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!