Nem vettem be a gyógyszerem hogy szilveszterkor ihassak alkoholt. Ittam is. És nem aludtam egyáltalán egész éjszaka. A gyógyszer elvonásának tünete?
B*ssza meg a k*rva isten f*sza egész éjszaka nem aludtam semmit 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Mas ember az alkoholtól végigalussza az ejszakat en meg nem
Es a szüleim szerint kiabltam igy ők se tudtak aludni
Az alkoholtól aludnom kene nem? Hat nem? Es egesz ejjel fenn voltam
Biztos az a g*eci tüzijatek
Szerintem meg azért mert a gyógyszert nem vettem be
Hianyerzetem volt hogy nem volt a gyogyszer
A pszichiáter azt mondta csak akkor igyak a gyogyszer véglegesen le lesz allitva mert akkor jönnek az elvonási tünetek
Semmit nem aludtam ejszaka. Rendkívül rosszul voltam este. Azelőtt sosem csinaltam ilyet hogy a gyogyszert nem veszem be. 3 pohár pezsgőt és 2 pohár sört ittam. Igazán eletemben először is csak most ittam alkoholt. 17 éves vagyok. A gyógyszert 14 éves korom ota szedem.
Az alkoholtól szilvrszterkor az égvilagon mindenki alszik en pedig le sem hunytam a szemem. Egy percet sem aludtam. Először csináltam ilyet hogy a gyógyszert megvonom magamtól. Lehet a gyogyszer elvonasi tünete miatt nem aludtam? Eddig 2szer voltam pszichiatrián, ott állitották be a gyógyszert. De az alkohol álmosit nem!? Akkor én miért nem aludtam!? 50 mg Sertalin Sandoz. Azt hozzá kell tenni hogy egész álló anp azon kattogtam hogy hogy fogok aludni meg hogy a gyógyszer hiányától már nap közben os sírási rohamaim voltak meg dühkitöréseim.
De egesz nap azon stresszeltem hogy fogok ugy aludni hogy nincs gyógyszer
Most delelőtt nappal nem merek aludni mert felborul az alvasi ciklusom
Ezt a gyógyszert pont arra írtak fel amikor a felborult alvasi ciklusom miatt psziches problemak jelentkeztek (amikor home office volt)
Most görcsöl a hasam az idegtől hogy ma hogy fogok aludni
Most amiatt vagyok stresszes hogy ma éjszaka is hogy lesz
Egyetlen nap nem veszem be a gyógyszerem es tönkre megy es felborul az eletem
Soha többé nem leszek kepes aludni
Most sem erzem hogy tudnék
Tegnap is el volt fáradva a testem meg sem tudtam aludni
De reggel nem hanytam ki a gyógyszert? Vagy addigra felszívodott? Egy szem gyógyszert se fogok ezek utan kihagyni
Sőt még most is szédülök
Mi van ha maradandó?
De jól vagyok ugymond csk aludni nem tudok
De egyaltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!