Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vettem be a gyógyszerem...

Nem vettem be a gyógyszerem hogy szilveszterkor ihassak alkoholt. Ittam is. És nem aludtam egyáltalán egész éjszaka. A gyógyszer elvonásának tünete?

Figyelt kérdés

B*ssza meg a k*rva isten f*sza egész éjszaka nem aludtam semmit 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Mas ember az alkoholtól végigalussza az ejszakat en meg nem

Es a szüleim szerint kiabltam igy ők se tudtak aludni

Az alkoholtól aludnom kene nem? Hat nem? Es egesz ejjel fenn voltam

Biztos az a g*eci tüzijatek

Szerintem meg azért mert a gyógyszert nem vettem be

Hianyerzetem volt hogy nem volt a gyogyszer

A pszichiáter azt mondta csak akkor igyak a gyogyszer véglegesen le lesz allitva mert akkor jönnek az elvonási tünetek

Semmit nem aludtam ejszaka. Rendkívül rosszul voltam este. Azelőtt sosem csinaltam ilyet hogy a gyogyszert nem veszem be. 3 pohár pezsgőt és 2 pohár sört ittam. Igazán eletemben először is csak most ittam alkoholt. 17 éves vagyok. A gyógyszert 14 éves korom ota szedem.

Az alkoholtól szilvrszterkor az égvilagon mindenki alszik en pedig le sem hunytam a szemem. Egy percet sem aludtam. Először csináltam ilyet hogy a gyógyszert megvonom magamtól. Lehet a gyogyszer elvonasi tünete miatt nem aludtam? Eddig 2szer voltam pszichiatrián, ott állitották be a gyógyszert. De az alkohol álmosit nem!? Akkor én miért nem aludtam!? 50 mg Sertalin Sandoz. Azt hozzá kell tenni hogy egész álló anp azon kattogtam hogy hogy fogok aludni meg hogy a gyógyszer hiányától már nap közben os sírási rohamaim voltak meg dühkitöréseim.

2023. jan. 1. 10:14
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

De egesz nap azon stresszeltem hogy fogok ugy aludni hogy nincs gyógyszer

Most delelőtt nappal nem merek aludni mert felborul az alvasi ciklusom

Ezt a gyógyszert pont arra írtak fel amikor a felborult alvasi ciklusom miatt psziches problemak jelentkeztek (amikor home office volt)

2023. jan. 1. 12:26
 12/28 anonim ***** válasza:
21%
Nyugi. Mától rendesen szeded a gyógyszeredet akkor hatni fog. :) Minden szilveszterkor én nem veszem be az esti gyógyszereket, mert egész éjjel fent maradhassak és sem aludtam. Ma estétől viszont szedni fogom rendesen.
2023. jan. 1. 12:32
 13/28 A kérdező kommentje:

Most görcsöl a hasam az idegtől hogy ma hogy fogok aludni

Most amiatt vagyok stresszes hogy ma éjszaka is hogy lesz

Egyetlen nap nem veszem be a gyógyszerem es tönkre megy es felborul az eletem

Soha többé nem leszek kepes aludni

Most sem erzem hogy tudnék

2023. jan. 1. 15:24
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Most pánikolsz,szed össze magad egy gyógyszer nem az életed…Fogsz aludni mert a szervezeted elfárad estére és a nem alvástól!Ne hagyd,hogy eluralkodjon rajtad ez az ijedség !Gondolkodj nyugodtan csak egy gyógyszert nem vettél be az alkohol amit éjjel ittál már nincs is a szervezetekben !
2023. jan. 1. 15:53
 15/28 A kérdező kommentje:

Tegnap is el volt fáradva a testem meg sem tudtam aludni

De reggel nem hanytam ki a gyógyszert? Vagy addigra felszívodott? Egy szem gyógyszert se fogok ezek utan kihagyni

Sőt még most is szédülök

Mi van ha maradandó?

2023. jan. 1. 15:57
 16/28 anonim ***** válasza:
28%
Biztos felszívódott valamennyi nyugodj meg!Fogd fel úgy ha nem alszol semmi baj tv-el ne görcsölj már most 16órakkor majd meglátod,hogy álom jön majd a szemedre ha nem feszülsz a dolog miatt!Mostantól mással kösd le magad ne ezzel foglalkozzon az agyad!A szüleid otthol vannak?
2023. jan. 1. 16:10
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
És ha nagyon nem vagy jól menjetek be az ügyeletre!
2023. jan. 1. 16:29
 18/28 A kérdező kommentje:

De jól vagyok ugymond csk aludni nem tudok

De egyaltalán

2023. jan. 1. 16:38
 19/28 anonim ***** válasza:
28%
Nem szabad alkoholt inni ilyen gyógyszerek mellett!
2023. jan. 1. 17:18
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem!!!!!!!
2023. jan. 1. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!