Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez végül is,...

Mit jelent ez végül is, fogyaszthatok alkoholt karácsonykor, vagy szilveszterkor legalább?

Figyelt kérdés

Pikkelysömörre kapom a STELARA 90 mg oldatos injekciót már 9hónapja. 1x se fogyasztottam eddig az injekció alatt alkoholt...de most szilveszterkor szeretnék pár pohárral meginni... Megkérdezték még az elején, hogy dohányzok-e vagy fogyasztok-e alkoholt, mondtam nem. De nem szóltak, h tilos!!...Viszont megkérdeztem, 1x tőle vagyis az ápolónőtől azt mondta kicsit ihattok, de anyukám erősködött,hogy,de akkor nem fog jobban kijönni?és végül annyit mondott, "de amúgy már vannak gyerekpezsgők is meg alkoholmentes piák" Neten utána néztem ennek az injekció leírásában,és ezt találtam, végülis mit jelent akkor ez------> A populációs farmakokinetikai analízisben nem voltak arra utaló jelek, hogy a dohány vagy az alkohol

hatással lenne az usztekinumab farmakokinetikájára. köszönöm 18/L

2012. dec. 18. 22:58
 1/1 anonim válasza:

Szia! Én azt mondanám, hogy az egy-két pohárral még mehet, de ne túl sokat. Ha nem mondták, hogy tilos, a nővér azt mondta, hogy egy kicsit lehet, akkor szerintem nem lesz baj. Viszont a kettőt ne kombináld (dohányzás és alkohol, vagyis ne most szokj rá a cigire). Amúgy pedig alkohol nélkül is lehet jó a buli. :)

Jó bulizást! :)

2012. dec. 30. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!