Majdnem 2 eve pokoli szorongassal kuzdok egesz nap. Szedek antidepresszanst es xanaxot a pszihiater altal felirt modon, tobb pszihologusnal jartam korhazban is voltam de nem mulik. Valami otlet mit tegyek?
Azt kell kitalálni, hogy mi okozza. Lehet olyan dolog is, amire nem gondolnál, vagy nem emlékszel. Aztán ezt az alap okot megoldani, megszűntetni, vagy feldolgozni.
Más jellegű tipp: Nyugtatók, antidepresszánsok egy idő után elvesztik a hatásukat, hozzászokik az agy, ez a tolerancia. Egyre több kéne ugyanahhoz a hatáshoz, és ha nem emeled az adagot, az olyan, mintha lassú elvonásban lennél, ez a tolerancia elvonás. És ennek egyik tünete a szorongás. Ezt könnyű kinyomozni. 2-3 napig szedj nagyobb adagokat a mostaninál, és ha elmúlik/enyhül a szorongás, akkor bizony toleranciában vagy.
Harmadik tipp.: Bevetni az összes nem gyógyszeres technikát, de nem ám himi-humi módon, hanem nagy erőkkel. Sport, relaxálás, stb. A legrosszabb időszakomban 0-24 szorongásomat kezeltem. Lényegében egész nap csak relaxáltam, sétáltam, és megnyugtató zenéket hallgattam felváltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!