Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek minek szedem?

Angelo99 kérdése:

Szerintetek minek szedem?

Figyelt kérdés
Senki nem tett oda pisztolyt a tarkomhoz még is úgy érzem ha nem szednem akkor valami baj lenne.Egyebkent nagyon rosszul vagyok tőle rossz a közérzete m plusz most hogy diétázok ugye még megnehezitti a gyógyszer a fogyást ugye de akkor minek szedem??A neve Parnido..
tegnap 19:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
110 korul.
tegnap 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Ó, sajnálom.
tegnap 20:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Visszaszeretnem nyerni a jó közérzetet újra sportolni eddzeni nem kell hogy nagyon vékony legyek nem azt mondom es valakit nőt találni annyira nagy dolog ez 33 leszek idén es meg mindig nem voltam nővel....
tegnap 20:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Mar mint mit sajnalsz ezt nem ertem?
tegnap 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
A dózist minden esetben egyénre szabottan kell kikísérletezni. Kérdezd meg a kezelőorvosod, hogy milyen tünetekre kell figyelni az alkalmazás során. Ezek pontos regisztrálása mellett ki lehet dolgozni a személyre szabott optimális dózist, amikor a betegség káros tünetei mérséklődnek és a gyógyszer mellékhatásai szintén a minimumra csökkenthetők.
tegnap 20:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem csak az lenne a megoldas ha kimaradna....
tegnap 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!