Mit tegyek a pszichiátrián? Bajban vagyok!
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok pszichiátrián, a kezelés jövő héten elvileg lezárul. De nem mondtam el a kognitív problémáim elég durván, hogy megdöbbenjenek tőle és értsék. Viszont így a végén felvetettem, hogy mindig úgy érzem magam, mintha be lennék állva. Módosult tudatállapotról beszélt ezután a pszichológusom, az alapján, amit mondtam. Remélem még bent tartanak valami másik osztályon, hogy kivizsgáljanak, mert az elején csináltam egy csomó tesztet, de nem volt benne kognitív. Pedig az kellett volna, mert intellektuálisan retardált vagyok. Nem tudok semmire odafigyelni, és nincs memóriám. Sajnos teljesen félreismert az egész team, az összes pszichiáter és pszichológus. Sajnos ha nem mondom azt magam, hogy retardált vagyok, nem veszik észre. Valami otthonban lenne a helyem. Egyébként szkizoid szélyiségzavar a diagnózisom, és este Olanzapint szedek 10 mg-os dózisban.jan. 28. 18:39
1/4 A kérdező kommentje:
Mit tegyek, hogy végre értsék, hogy mennyire hülye vagyok?
jan. 28. 18:41
2/4 anonim válasza:
Vannak erre tesztek, azokat kell elvégeztetni.
3/4 anonim válasza:
Kérd meg őket, hogy végezzenek el kognitív teszttet is.
Mondd, hogy ez korábban is problémát okozott neked, csak mikor még bekerültél, nem voltál olyan jól, hogy ezt kommunikáld.
Nem lehet, attól félsz, hogy kiengednek? A pszichiátria azért csak nyújt egy biztonságot, más közeget, + gyógyszeresen lenyugtatnak, ami szintén biztonságérzetet ad.
Ha kiengednek van hova menjél? Van mivel elfoglald magad?
Mennyi idős vagy?
4/4 A kérdező kommentje:
3 Abszolút félek, hogy véget ér. Nem tudom mi legyen velem, és félek, hogy visszakerülök a szüleimhez, ahol évek óta csak otthon voltam. 27 évesen munkaképtelen vagyok. Itt nagyon jó, itt akarok maradni.
jan. 29. 12:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!