Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szorongástól mennyi idő...

A szorongástól mennyi idő alatt alakulhat ki a szívinfarktus?

Figyelt kérdés
Szív környéki fájdalmam van, szorongok. Kardiológusnál voltam, ott azt mondták, hogy rendben van a szívem.
jan. 27. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semennyi. Amiről írsz, az tipikus pánikbetegség, nem pedig kardiológiai probléma.
jan. 27. 17:51
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha fél évig is pár naponta érzem?
jan. 27. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Akkor se.
jan. 27. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy szakszerű leírás:

[link]

Ha jót akarsz magadnak, kezelteted a bajaidat. A kezeletlen szorongás sok éven keresztül valóban okozhat gondokat.

jan. 27. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Ha rendben van a szíved, nem lesz szívinfarktusod.

A szorongást meg kezelni kell, mert idővel tényleg lehetnek gondok.

jan. 27. 18:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idővel?
jan. 27. 19:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel arra ébredtem, hogy teljesen elzsibbadt a bal kisujjam. Ez mivel függhet össze?
jan. 29. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:
7.: Biztos elnyomtad. Nálam is az van, ha ráfekszem.
jan. 29. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott zsibbadni, általában akkor mikor elfekszem a kezem. Kicsit megmozgatom el is múlik.
jan. 29. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Évtizedek óta szorongok testileg egészségesen. Azt hiszem rekorder leszek. Viccen kívül, gondoltam már rá én is, hogy vajon rámehet-e az egészségem. De eléggé úgy tűnik, hogy nem ettől függ. Már úgy vagyok vele, hogy a szorongást úgysem tudom kikapcsolni és ha egyszer mégis szív betegségem lesz, nem hinném, hogy ettől. Egyrészt mivel akkor már a koromra is lehet fogni, meg azért ez népbetegség.
jan. 30. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!