Pánik"rohamom" van és nem merek lefeküdni aludni. Mit csináljak?
Hát élek. HReggel hétkor már ébren voltam, de visszafeküdtem aludni, most ébredtem fel és mindjárt fekszem is vissza, mert nagyon álmos vagyok.
Tudom, hogy az andidepresszáns pánikbetegségre is "jó", csakhát nekem nincs komoly pánikbetegségem, szerintem gyógyszer nélkül is ki tudok belőle gyógyulni. Az antid.-t is csak azért kezdtem el (anno) szedni, hogy lássa rajtam a doki, hogy milyen eltökélt vagyok, tehát neki akartam imponálni, de sose értettem egyet a mentális betegségek gyógyszeres kezelésével, szóval értitek.
Amúgy a betegtájékoztató szerint két hétig még számíthatok a non-stop rosszullétre, de ez van, ha ez egy ilyen "súlyos" gyógyszer, tehát ilyen durva elvonási tüneteket okoz, akkor méginkább nem akarom szedni. :S
Ráadásul elméletileg nem is szedhetném ezt a gyógyszer, mert "üti" azokat a gyógyszereket, amiket szedek (pl fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő...sb)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!