Regóta pszichológushoz járók.Felköszöntitek neves napokon, születésnapkor, névnapkor? karácsonykor,újévkor a pszichológust?
Figyelt kérdés
És ő titeket?ma 10:30
1/2 anonim válasza:
Nem.
Ez nem egy baráti kapcsolat, hanem bizalmi kapcsolat szakember és páciens között.
2/2 Psycho válasza:
Én a másik oldal felől tudok nyilatkozni.
A klienseim nem is tudják a születésnapomat, ez eleve kizárt. A névnapokon legfeljebb szóban köszöntenek, és ez bővel elég, nem is kell több.
Volt már olyan kliensem, aki év végén, az ünnepek előtt hozott esetleg egy tábla csokit, megköszönte az éves munkát. Ez szerintem egy szép gesztus, nem tartom határsértésnek. Az ilyet el szoktam fogadni, de természetesen egyáltalán nem várom el (általában csak szóban kívánunk egymásnak kellemes ünnepeket).
Szóval bőven elég, ha a felköszöntést szóban teszed meg. Ahogy #1 is írta, ez nem baráti kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!