Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan dolgozzam azt fel...

Hogyan dolgozzam azt fel lelkileg hogy nem segítettem egy bajba jutott élőlényen,mert teljesen leblokkoltam és mire észbe kaptam már késő volt?

Figyelt kérdés

Láttam,hogy segítségre van szüksége és akartam is segíteni de teljesen lefagytam meg az egész helyzettől féltem féltem,hogy látom meghalni.Mire oda értem pedig késő volt ott maradt ahol utoljára láttam.

Borzasztóan megviselt három napja sírok,haragszok magamra amiért így cserben hagytam egyszerűen ezt soha de soha nem fogom magamnak megbocsátani de egyszerűen nem tudom ezen mikor jutok túl.Talán meg is érdemlem hogy ez nekem fájjon,ha őt hagytam szenvedni.

Egyszerűen annyira nem tudtam mihez vagy kihez kéne fordulni egy várostól messzi kiesetlen helyen,de erre nincs mentség pontosan tudom.Elrontottam erről én tehetek.Valószínűleg valaki elütötte.

ma 06:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Szegény állat meghalt volna akkor is, ha odamész hozzá, nem tudtál volna segíteni rajta. Ha ilyen gyorsan elment, akkor már menthetetlen volt
ma 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!