Hogyan lehet alacsony érzelmi intelligenciájú emberek mellett lelkileg épen életben maradni?
Azok mellett, akik abszolút nincsenek tekintettel mások szükségleteire, igényeire, félelmeire, lelkesedésére stb.
Ha valami az igénye/szükséglete, kigúnyolja, próbál meggyőzni, hogy de miért ne arra legyen szükséged. Ha valahogy érzel, próbál meggyőzni, hogy de miért ne érezz úgy ahogy. ha valamitől félsz, akkor lekicsinylik, és "jajj kibírod te ezt" módon belevonszolják a másikat, ha akarja ha nem. Ha valami sokat jelent a másiknak, lelkesedik, akkor arról próbálják meggyőzni, hogy mekkora egy sz*r az a dolog. Persze mindegyik mögött saját érdek van, mi más.
Egy szóval érzelmi-lelki szakadékok.
Hogyan lehet életben maradni ilyen emberek mellett? Elköltözés nem jön szóba, nincs pénzem.
Együttérzek.
Én is uezt tapasztalom.
Amúgy itt is többen írnak, akik ilyenek.
Ettől még el lehet válni... Meg lehet szakítani a (pár)kapcsolatot, és lehet ignorálni a másik felet.
Csak mielőbb, mert te is rá fogsz menni érzelmileg.
Ez nekem nárcisztikus-gyanús...
Szerintem csak úgy lehet, ha elzárod magad tőle.
Nekem pl a munkahelyen van egy ilyen romboló, minden lében kanál, gonosz munkatárs.
Elzártam magam tőle, próbáltam elkerülni. Egy idő után ebbe is belekötött.
Most azt tervezem, hogy pacekba megmondom neki, hogy kerüljük el egymást, mert nagyon nem bírom elviselni.
Máshogy nem lehet.
7. Erőszak mindent megold! 😉
Orrba kell verni, akkor kussolni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!