Nagyon alacsonynak számít a 44-es EQ érték?
Nemrég töltöttem ki a Mensa IQ tesztjét, 110 feletti eredményt kaptam, majd elkezdtem nézelődni EQ tesztek körül is, és 44-et kaptam. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire "drasztikusan" alacsony az átlaghoz képest?
Sokszor mondták már, hogy érzéketlen vagyok, és tényleg, nagyon-nagyon nehezemre esik ráhangolódni mások érzelmeire, a "panaszkodás" hallgatását konkrétan egy, hozzám nagyon közel álló embertől tűröm el, másoktól idegesít. A barátkozás érőben borzasztóan megy, az emberek érzelmi kitörésével nem tudok mihez kezdeni, a butasághoz vagy bárminemű hatékonytalansághoz semmi türelmem sincs.
Viszont nem vagyok totálisan fából - szerintem - , egy jó könyvön van, hogy elsírom magam, ha azt hallom/látom, hogy állatot bántanak, valaki a párját vagy a gyerekét veri vagy valakivel bármilyen módon igazságtalanul bánnak attól nagyon kiakadok - de inkább dühít, mint "fáj".
Nekem 34 pont lett és ez nagyban választ is ad arra, hogy miért nem kedvelnek a környezetemben élők.
(Feltéve ha az EQ valóban létezik nem csak egy bulvár hoax)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!