Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, akinek a párja...

Van itt olyan, akinek a párja borderline zavarban szenved? Hogy megy végbe a szakítás?

Figyelt kérdés
Mikor lehet tudni, hogy valós-e egy szakítási szándék, vagy csak a betegségéből fakadó dinamika mondatja valakivel ezt? A párom súlyos és kezeletlen borderline zavarban szenved, nem csak "ilyen vonásokat mutat". Terápiára nem jár. Jelenleg elszántan hangoztatja, hogy szakít velem, és én el is fogadnám már ezt, ha látnám rajta, hogy tényleg ezt szeretné és ez segítene rajta (hogy nekem is jobb lenne így, az nyilvánvaló, ezt a részét lehetőleg most engedjük el, mert tisztában vagyok vele), viszont a szavai es a tettei egyáltalán nincsenek összhangban.Most épp 1 hete nem vagyok már nála, mert a sorozatos dührohamok miatt eljöttem tőle. De továbbra is elemi erővel ragaszkodik, most is, ahogy az elmúlt 3 évben eddig is, amikor nem vagyunk épp együtt minden szabad pillanataban ir vagy telefonál, a jövőt tervezi stb és el akar hozzám jönni. 40 N gyerekeink nincsenek, 3 éve vagyunk együtt.

ma 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!