Meddig működhet a kapcsolat egy borderline emberrel? A vége tényleg mindig szakítás?
Mondjuk ok se vigan elik az eletuket, mocskosul szenvednek. Ha ez barkit vigasztal... De keves borderes tud ebbol kijonni, nem erdemes idot vesztegetni egy ilyen kapcsolatra.
LOL, én annyira "sajnáltatom" magam, hogy gyakorlatilag mindenki elől titkolom,mennyire szarul vagyok hetek óta,elszigetelem magam mindenkitől,mert tudom,mennyire "jó" társaság lehetek mostanában....
Egyébként tényleg betege válogatja, lehet,hogy az illető amúgy teljesen jól funkcionál, mert annyira nem rossz a helyzet, vagy jár/járt pszichoterápiába, és kezelni tudja.Nekem is volt egy páréves jó időszakom, párkapcsolattal (mázlimra kifogtam egy hisztis, abúzív férfit, na, vele sokkal hamarabb szakítanom kellett volna).
Olyan is van, de azert messze nem csak onsajnaltatas.
Hat ez az,hogy raadasul, akiket "kifogsz", azok is labilisak igy vagy ugy, es nem tesz jot ez az egesz a borderes felnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!