Ez valami mentális betegség lenne?
Sziasztok!
Bipoláris zavarom van, két éve lettem diagnosztizálva, de nem tudom, hogy annak amit most elmesélek nektek mennyi köze lehet ehhez.
Általában a hangulatom inkább szomorkás, mintsem boldog, nem mondanám, hogy depressziós vagyok, így a kettő közé tenném magam valahova. Nagyon régóta, szerintem legalább egy fél éve, de pontosan nem tudom, kreálok a fejemben egy életet, amiben boldog vagyok, elképzelek magamnak egy párt, akivel szeretjük egymást, és néha úgy viselkedek, mintha ez valóság lenne. Néha el is sírom magam, hogy milyen jó lenne, ha ez valóság lenne, ha valaki annyira szeretne, mint a fejemben kreált társam. Nem tudom ezt hova rakni, szerintem megbolondultam, szerdán megyek pszichiáterhez, eddig nem mertem neki elmesélni, lehet el kellene, nem tudom. Szerintetek ez mi miatt van? Kezdem magam bolondnak gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!