Milyen mentális betegségekre utal az mintha több személyisègem lenne?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 02:55
2/15 A kérdező kommentje:
Tudom váltogatni őket.
tegnapelőtt 03:03
3/15 anonim válasza:
Skizofrénia. Sürgősen menj pszichiáterhez!! Sőt feküdj is be a zárt osztályra, mert ha az egyik személyiséged Osama bin Laden vagy egy tömeggyilkos, akkor bajban vannak a körülötted élők!
Amúgy a skizóknak nagyon nagy a fantáziájuk, mert mikor mit képzelnek magukról, és azt el is hiszik, ezért kevesebbet kellene ezzel játszanod, hogy mit tudsz váltogatni meg mit nem, és nagyon gyorsan tiplizni a dilidokihoz!
4/15 Phoney válasza:
Ha NEKED van "több személyiséged", amiket váltogatsz, magyarul mindegyik "te" vagy, nem pedig terajtad kívül laknak "mások" a fejedben, akkor az nem igazi többes személyiség (disszociatív identitászavar), és a skizofrénia sem túl esélyes. Valószínűleg "egyszerű" identitáshiány, ahol igazi identitásod nincs vagy használhatatlan, ezért különböző helyzetekhez különböző perszónákat (álarcokat) gyártasz helyette. Természetesen nem mindegy, hogy az ember 14 vagy 44 évesen csinálja ezt. Vannak mentális zavarok, amikre ez külön jellemző, de ebből még nem következik, hogy biztosan van is olyanod.
5/15 A kérdező kommentje:
Miért lehetnek ezek,miért alakul ilyesmi ki?
tegnapelőtt 08:04
6/15 anonim válasza:
Jesszus!!! A skizofréneknek nincs több személyiségük!!! Az a disszociatív identitászavar!! Teljesen más a 2
7/15 anonim válasza:
Na, ne mondd már. Caak tudom, mikor 25 éve van egy skizó elég közeli ismerősöm.
8/15 anonim válasza:
Én skizo vagyok és mondom, a skizóknak nincs több személyiségük!!! Az a disszociatív, nézz utána!
9/15 anonim válasza:
7-es akkor az ismerősöd nem skizo, vagy rosszul látod! Olvass utána!
10/15 anonim válasza:
Jaj, már nem úgy hívják manapság, okoskák?
Az új skizóknak más nevet találtak ki?
Az ismerősöm elég régi skizó, nyugodjatok meg, hogy akkor még így hívták!
Nem, majd a gyakori professzoraitól megtudom már ezt is! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!