Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy hívják ezt a mentális...

Hogy hívják ezt a mentális betegséget?

Figyelt kérdés
Valaki egy bejegyzésében leírta, hogy aranyos állatokat pusztítana el. Én nekem ugyanez a problémám, csak állatok helyett fiatal nőkkel. Valamint tetszett amikor verték, boncolták őket. Azt írták ez ún. "cute aggression" de nem vagyok biztos benne. Elképzelhető, hogy egyszerűen csak szexuális szadizmus lenne?

2023. máj. 11. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A cute agression az teljesen más!

Az pl. hogy valakit akit szeretsz mondjuk megharapod, de semmiképp sem úgy, hogy az fájjon neki.

A társadalom/ fiatal nők érdekében nagyon szépen kérlek kezeltesd magad.

2023. máj. 11. 15:53
 2/4 Kései Sirató ***** válasza:
80%

Jujjjj, ez nagyon kóros.

Nem tudom, hogy hívják, de mielőbb kezeltesd magad, mert ha nem teszed, hosszú évekre börtönbe kerülsz!

2023. máj. 22. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
23%
azonnal menj az Alcatraz börtönbe de remélem hamar odavisznek,legalábbis jelentettem ezt a bejegyzést !!!!!!!
2023. jún. 26. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
30%
ezentúl esélyed lesz arra is,hogy a fejedet feldugják a seggedbe te barom! Várjad a hatóságot !!!Te akartad !!!
2023. jún. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!