Borderline személyiségzavarban vannak pszichotikus tünetek? Félek, hogy megőrültem 18/fiú
Sziasztok!
18 éves vagyok hivatalosan diagnosztizált borderline személyiségzavar + autizmus.
Utóbbi pár hétben derealizáció szerű tüneteim lettek, mintha nem én lennék a testemben, mintha egy álomban lennék, mintha egy másik személy élné az életemet én meg csak nézem ami történik.
Ma eljutottam odáig, hogy olyan érzésem van, mintha egy másik ember rakna gondolatokat a fejembe, rossz gondolatokat, hogy bántsak másokat és bűntényeket kövessek el.
Nem tudom mi bajom van, 30 órán át fent voltam mert az égvilágon semmiért se tudtam elaludni, most 11:30 tól 15:00 ig aludtam egyet de a furcsa mintha más rakna gondolatokat a fejembe úgyanúgy megvan, nem ment el.
Mi bajom lehet, borderline személyiségzavarosoknak lehetnek pszichotikus tüneteik?
Ha igen és lehetnek pszichotikus tüneteik akkor mit lehet tenni?
Már volt korábban pszichózisom ami alváshiányból alakult ki.
Köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!