Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet feldolgozni az...

Hogy lehet feldolgozni az éveken át tartó társkeresési sikertelenséget , megkeseredèst?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 04:03
 1/7 Rathgo válasza:
100%
Sok sok türelemmel!! Na és persze mélyen lenéznék magamba is, mert lehet a saját elvárásokban is hiba.
tegnapelőtt 04:39
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell túl komolyan venni.

Változni kell a cél irányában: kommunikáció, szoc. skillek stb javítása.

Máshogy kell csinálni, mint eddig.

Röviden ennyi.

tegnapelőtt 06:16
 3/7 anonim ***** válasza:
35-40 után elmúlik magától
tegnapelőtt 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Pszichológussal és önértékelési tanácsadásokkal.
tegnapelőtt 11:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy segít az?
tegnapelőtt 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy.

Meditációt kell gyakorolni, és elengedni a vágyakozást.

tegnapelőtt 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 39 vagyok, nő.

Alacsony, van rajtam sulyfelesleg is. 7 éve senki rám se néz. Még a társkeresőn sem.

Pedig teljesen normális életet élek. Van munkahelyem, autóm, lakásom, és időm is. Nincs nagyon szociális életem, mert a barátaim mind házasok, kisgyerekek van stb stb.

Nekem az a tapasztalatom, hogy társkeresőn is mindenki a szuperkinézetű ,bombakülsejű párra vágyik.

Én is nagyon depis vagyok. Mert tudom azt, hogy tudok én is annyi szeretetet, vidámságot vinni vki életébe mint pl egy 175 centi 60 kilós nő.De hát az olyanra vágynak a férfiak. Ha vki átlagon aluli, nem is kíváncsiak az emberre. Sajnos!

ma 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!