Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta tartó társkeresési...

Évek óta tartó társkeresési sikertelensèg,megőrülès?

Figyelt kérdés
Mit lehet ellene tenni hogy ne kattanjon be az ember tőle teljesen,napról napra rosszabb így élni,hogy semmi nem sikerul?
dec. 9. 20:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Menj el egy kapcsolati coachhoz, ez a szskterülete.
dec. 9. 20:15
 2/16 anonim ***** válasza:
*szakterülete
dec. 9. 20:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha erre van hajlamod, megőrülsz ígyis úgyis, társ mellett is, ki tudja milyen lesz es te hogy fogod tudni a sérüléseket feldolgozni.
dec. 9. 20:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ne hidd, hogy az az egész életed értelme, hogy párod legyen, vagy hogy csak akkor leszel értékes, vagy hogy csak akkor fogsz tudni olyan életet élni, amilyet szeretnél. vannak, akik pár nélkül öregszenek meg, és mégis elégedettek.
dec. 9. 20:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Legszívesebben eldobnam az életemet.
dec. 9. 20:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Így nem lehet élni.
dec. 9. 20:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam mint te, de végül kapcsolataimban is ugyanígy szenvedtem. Sajnos nem hoztak enyhülést. Nem kaptam meg amire vágytam, nem kaptam tiszteletet, szeretetet. Sajnos ez túl későn esett le, mikor mar rament pár évem ezekre a zsákutca kapcsolatokra.

A végén olyan szarul voltam bennük hogy hihetetlen, már nem volt kedvem sminkelni sem, híztam stb, de arra gondoltam mégsem vagyok egyedül.

Aztán rájöttem ezerszer jobb egyedül.

Sajnálom ma már hogy ennyi szart eltűrtem, ma már nem értem, hogy lehettem ilyen hulye.

Es minden kapcsolat szépen indult, ígéretesen.

Ma már megtaláltam a lelki egyensúlyom egyedül.

Te nagyon rossz lelkiállapotban vagy es nem társra van szükséged hanem van benned valami fájdalom lehet. Ezt társ hosszútávon nem oldja meg, csak ha nagyon nagy szerencséd van, nagyon jó embert találsz, aki nem használja ki ellened a gyengeséged.

dec. 9. 20:47
 8/16 anonim válasza:
46%
Hány éves vagy? Férfi vagy nő vagy?
dec. 9. 21:44
 9/16 A kérdező kommentje:
Ez lényegtelen de borzasztó állapotban vagyok
dec. 10. 04:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal, hogy ha egyáltalán felmerül benned, hogy eldobd az életedet, akkor nem másik ember a megoldás, hanem pszichológus, méghozzá sürgősen, ugyanis egy párkapcsolat nem javít az ember állapotán, ha meg mégis, az egészségtelen párkapcsolat.

Egy ideális párkapcsolatban nem úgy néz ki a két fél, mint amikor kártyavárat építünk két kártyát egymásnak támasztva kezdve, azaz nem az az ideális, amikor olyan függőségi viszony alakul ki két ember között, hogy ha az egyiknek más dolga van, mint a kapcsolattal foglalkozni, akkor a másik ember már elesik, nem tud teljes életet élni!

Ezzel szemben az ideális párkapcsolatban két egész ember van, nem két fél, és jobban hasonlít arra, amikor adj király katonát játszunk, azaz minden résztvevő két lábbal a földön áll szilárdan, mégis az egymás mellett álló társak megfogják egymás kezét, ám ha el is engedik, mindenki szilárd talpakkal áll a földön.

Ezen túl és emellett annak, aki azt hiszi, hogy csak egy párkapcsolatra van szüksége a boldogságához akkorát téved, hogy el sem tudja képzelni: hacsak nem egy robottal akar párkapcsolatot létesíteni, akkor a másik embernek is van lelki világa, egy párkapcsolat egy nagy kaland az ember életében, és két még két lelkileg egészséges embernek sem egyszerű és zökkenőmentes, hát még akkor, ha egyikük vagy netán mindketten mentálisan sérültek, mint a szavaid szerint te, kérdező pl. nem is kicsit, ha önsérelmezésről fantáziálsz.

Neked terápiára van szükséged pszichológustól, hiszen egyrészt így kinek kellenél, ha magadat is csak ennyire szereted, hogy bántanád magadat, másrészt a depresszió nem játék és arra nem párkapcsolat a gyógyír, hanem az csak még rosszabbá teheti.

Szeresd úgy magad, ahogy elvárod, hogy belédszeressenek!

Előbb dolgozd fel a traumáidat pszichológussal, hogy esélyed legyen egyáltalán bevonzani bárkit is és hogy egyáltalán esélyed legyen a boldog életre, ugyanis a boldogság nem párkapcsolatfüggő, neked nem az a problémád, hogy nincs párod, hanem az, hogy nem tudsz boldog lenni, ami nem párkapcsolatfüggő, ha meg te mégis így érzed, az függőséget jelent, amire szintén pszichológus a megoldás.

dec. 10. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!