Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta tartó társkeresési...

Évek óta tartó társkeresési sikertelensèg,megőrülès?

Figyelt kérdés
Mit lehet ellene tenni hogy ne kattanjon be az ember tőle teljesen,napról napra rosszabb így élni,hogy semmi nem sikerul?
dec. 9. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
A kapcsolati függőséget kezelni lehet, ha a családnak vagy a társadalomnak akarsz megfelelni, azt meg még magadtól is le tudod rázni, csak akarni kell.
dec. 10. 07:31
 12/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy nagyon görcsösen egy síkon csak abban látod a boldogságodat, hogy párod legyen. Majd ha összeszeded magad, elgondolkodsz és rájössz, hogy mi okozza a sikertelenséget, akkor majd lesz párod, ha akkor még mindig akarod. Ilyenkor azt kell tenni, hogy leállni ezzel kb. fél évre és foglalkozz magaddal, olvass pszichológiai könyveket, párkeresésről szóló jegyzeteket, cikkeket, stb., anno én is ezt tettem, utána sorra jöttek a nők az életemben.
dec. 10. 07:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Ebben nem hiszek igazan.
dec. 10. 16:36
 14/17 anonim válasza:
43%
Nem hiszel te semmiben az a te bajod
dec. 10. 16:48
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

A legnagyobb baj az a jelenlegi állapotodban, hogy nagyon veszélyes a számodra most ismerkedni, mert nem leszel képes felmérni a helyzeteket korrektül, nem fogsz tudni jól dönteni, es borítékolható hogy valami nagyon rossz emberbe botlasz, es nagyon ki fogja játsznai ellened a gyengeségeid, főleg egy erre szakosodott agy, aki kiszimatolja, hogy nem tudsz határokat húzni es rádfog mászni, szarrá csal, röhögtetni fog es keresztül kasul jár az életeden. Te meg annyira erőtlen leszel, a depressziód miatt, hogy nem is leszel képes reagálni a viselkedésére. Fel se fogod fogni hogy miben vagy.

Most beszűkült a tudatod es nagyon nem lesz jó vége.

Tapasztalat.

dec. 10. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Tarts szüneteket. Ha 1 hónapig próbálkozol, kettőt hagyj lógva.
dec. 10. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Én más dolgokban teljesedek ki. Nyilván ha jönne olyan, akiért érdemes, akkor belemennék kapcsolatba, de már egyáltalán nem olyan fontos kérdés ez az életemben. Korábban nagyon sokat loholtam olyanok után, akik nem akartak tőlem semmit, konkrétan észre se vettek. Elfogadtam, hogy valamiért ennek így kellett történnie. Nem hagyom, hogy ez mentálisan megtörjön. Annyi klassz dolog van az életben, nem csak a párkapcsolat! Csak annyira rá van sok ember fixálódva a témára, hogy észre sem veszi a jó dolgokat. Én mostmár csak ezekre koncentrálok. Aztán ha közben jön valaki az életembe, akkor annak örülök. Ha nem, akkor nem. Így is boldog, teljes az életem. Mondjuk én alapból sem vágytam soha pl gyerekre, esküvőre, szóval nincs bennem az, hogy kifutok az időből, jaj mi lesz.
jan. 1. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!