Régóta tartó frontin függőség esetén többen írtátok,hogy rivotril tablettával történik többnyire a leszoktatás. Én is meg tudok így tőle szabadulni?
sok frontint szedek (17-25 mg),van egy üveg 2 -es rivotrilom is.
Letudnám vele tenni a frontin adagot úgy ahogy a kórházban szokták?
magaban a frontin meg rivotril meg diazepam egyutt sem halsz meg onmagaban. Max ha hajlamod van az epilepsziara. Valaki leteszi siman. De inkabb sokkal gyakoribb a regi tunetek visszaterese amiert felraktak frontinra vagy xanaxra vagy rivotrilra, aztan ujra elkezdik szedni, mert megint "alapallapotba" kerultek, ismetlem, pont azert, mert alapbol mondjuk szorong, ezert felirtak neki a nyugtatot, ez nem altato egyebkent sokan azt hiszik. Szorong megint, panikroham megint, de o letette buszken, erre mar o fogja kerni, hogy megint mert visszatertek a dolgok.
Olyan mint a verzescsillapito. Anyoka kertben dolgozik, megvagja az ujjat a rozsaval, nem all el verzes. Onkenyesen elhagyta a verzescsillapitot, pedig alapbol felirta neki az orvos, hogy szedje, mert ilyen-olyan gondja van. Aztan ujra el kezdi szedni, mert latja, hogy ez igy nem oke, panaszokkal megy kardiologiara, avagy mar maga a haziorvos felirhatja neki. Es kivaltja, ujraszedi. Sajnos valaki konnyen verzik, nem forr ossze a seb, omlik a ver-platelet. Szedni kell. De nem elefant modra.
Köszönöm,hogy válaszoltál és leírtad.
Orvosi utasítás nélkül nem vennék be rivotrilt,csak ha jól emlékszem,mivel több ideig van a véráramban azaz hosszabb ideig hat a nyugtató és szorongás elleni hatása.
De önkényesen egyedül itthon nem.
Viszont én a Nyírőbe szeretnék visszakerülni mert korábban az én szorgalmam által is le tudtam jönni 15 mg-ról.Tegnap egy ápoló hölgy teljesen kedvesen,azt mondta,hogy a frontinttól a további mentális problémáim ellenére a Nyírő addigtológiára kéne mennem.Sőt további 3 kórházban és nem addigtológián jöttem le a frontinról,tehét megtudom csinálni,most már tudom,hogy utána pszichológus segítségére lesz szükség,hogy ne essek vissza. Problémáim még: bipoláris zavar,labilis szemlyiségzavar,depresszió.Ezért is gondoltam erre a kórházra mert összett a problémám.
Tudtok tanácsot adni?Hogyan kommunikáljam le az esetleges befekvést és szakszerűségüket kiemelve elismerve eddigi jószándékukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!